Veste dama | Cea mai apreciata creatie vestimentara a acestui sezon

Problema femeilor de zi cu zi, este greutatea alegerilor pe care sunt nevoite sa le faca pentru a avea o tinuta perfecta. Alege un model de veste dama pentru a putea rezolva aceasta situatie extrem de repede si totodata practic. Indiferent ca discutam despre o zi petrecuta la birou, sau ca doriti sa o puratati intr-o zi obisnuita in parc!

Asadar ajungem in punctul in care am ales pantofii perfecti, accesoriile perfecte, geanta perfecta, dar parca totusi lipseste ceva care sa ne defineasca tinuta si stilul. Si aici vine in ajutorul nostru, banala, dar salvatoarea vesta dama, care nu de putine ori ne scoate din impas.

De cele mai multe ori ne alegem incaltaminea potrivita, geanta, accesoriile, dar cand vine vorba de piese vestimentare parca ne lipseste ceva care ne poate completa stilul vestimentar ales. Fie ca suntem nevoite sa o purtam la un eveniment corporate, sau avem nevoie de o tinuta eleganta, vesta dama poate devenii o piesa vestimentara de referinta pentru tinutele noastre.

Vesta alba dama KELLY - Este cea mai noua creatie semnata Tiar Studio din acest an. Aceasta a reusit cu usurinta sa se impuna in trendul actual. Cele mai multe dintre noi au ales acest produs, rezultat fiind unul pe masura. Aceasta poate fi considerata un mus have al acestui sezon!

Vesta eleganta lunga CECILIA - Purtata impreuna cu o pereche de pantaloni chino sau cu o camasa cu imprimeu floral, vom obtine in foarte scurt timp o tinuta de invidiat. In cazul in care alegeti varianta neagra, sau cea in carouri, acestea vor definii intreaga tinuta intr-un stil extrem de placut. Cu siguranta nu te vei astepta ca o singura piesa sa te poata complete atat de bine. Abordand aceasta tinuta cu siguranta vei devenii atractia serii.

Vesta lunga dama BIANCA - Vei avea parte de un look extrem de lejer si relaxat, dar totodata te vei regasii printre tendintele actuala din moda. Alege sa achizitionezi si totodata sa porti piese vestimentare menite sa te puna in evidenta indiferent de culoare sau de tipul evenimentului la care le vei purta. In ultimul timp vesta de dama s-a impus foarte rapid si a revenit un produs ravnit de cele mai multe dintre doamne.

Vesta lunga eleganta MEGAN - Niciodata nu a fost mai simplu sim ai usor sa iti compui o tinuta perfecta. Acest lucru este posibil in cazul in care din garderoba ta nu lipseste vesta. Acet produs lansat aparent recent pe piata din Romania, a devenit o pisa de referinta mentina sa iti completeze stilul. Putand alege dintr-o paleta larga de culori si totodata de modele, stilurile create le vor putea multumi si pe cele mai pretentioase dintre voi.

Va sfatuim ca in momentul in care alegeti o vesta de dama sa optati pentru piese simple, dar unice, ce pot fi accesorizata cu usurinta. In acest fel te vei putea juca cu texturile si totodata cu culorile vestelor pentru a obtine rezultatul mult asteptat. Este recomandat ca fiecare tinuta sa fie accesorizata in propiul tau stil pentru a iesi din tipar!

Va asteptam in shop-ul online Tiar Studio pentru a fii la curent cu noile tendinte!

Vesta dama alba KELLY

Vesta dama alba KELLY

Vesta lunga dama Bianca

Vesta lunga dama Bianca