Vrei sa fii deosebita? Poarta pantofi realizati la comanda!

Femeile iubesc pantofii dintotdeauna. Vorbim despre una dintre pasiunile pentru care o femeie nu se va simti niciodata vinovata ca si-o satisface. Incaltamintea pe care o poarta ii ofera incredere in sine, ii completeaza tinutele si ii ofera acel ceva de care are nevoie pentru a se simti sexi si puternica. O noua pereche de pantofi nu reprezinta o simpla achizitie, ci un adevarat motiv de multumire.   

Tocmai din acest motiv, brandurile ce realizeaza pantofi la comanda sunt din ce in ce mai populare in ultima perioada. Produsul final este exact ceea ce iti doresti: calapodul perfect, pielea ideala si culoarea de care ai nevoie in garderoba. Practic, esti propriul designer al incaltamintei tale. Iar acesta este un mare avantaj, fiind principalul motiv pentru care din ce in ce mai multe femei poarta pantofi la comanda.   

Gandeste-te doar de cate ori ai pornit in cautarea unei perechi de incaltaminte si nu ai gasit modelul pe care ti-l doreai! De cele mai multe ori, trebuie sa faci sacrificii si sa faci o achizitie care nu te multumeste in totalitate. Si asta pentru ca este destul de complicat sa gasesti pantofi in care sa te simti divin si care sa se si potriveasca gusturilor tale. Mai ales daca optezi pentru pantofi cu toc, este absolut esential sa gasesti un calapod comod.   

Ideea de pantofi la comanda functioneaza dupa un principiu simplu. De exemplu, pe site-ul AnaFashion, unul dintre cele mai cunoscute branduri in acest domeniu, intreg procesul dureaza aproximativ 20 minute. Destul de putin in comparatie cu sesiunile interminabile de shopping pe care le avem in mall-uri. In primul rand, trebuie sa consulti catalogul de produse si sa te decizi care este modelul pe care ti-l doresti atat din perspectiva calapodului, cat si din cea a decupajelor si detaliilor. Ulterior, vei regasi in pagina fiecarei perechi de pantofi la comanda un catalog de mostre de piele. Acesta este cel mai interesant pas; poti sa combini mai multe texturi de piele, mai multe culori si sa obtii un produs final exceptional, unic. Esential este sa iti pui imaginatia in aplicare si sa nu iti fie teama sa experimentezi.   

Inainte de a plasa comanda, este absolut necesar sa consulti tabelul de marimi si sa urmezi pasii care iti sunt indicati acolo. Masurile difera de la brand la brand, asa ca este mai bine sa te asiguri ca ti-ai cumparat din prima perechea de pantofi la comanda potrivita si nu va trebui sa faci retur. In plus, daca vei opta pentru detalii ceva mai speciale, precum o pictura manuala, returul nu va mai fi posibil, asa ca trebuie sa fii sigura de alegerea ta. Dureaza maxim 2 minute sa iti masori ambele picioare, asa ca nu ai niciun motiv sa treci peste acest pas.   

Ideea de pantofi la comanda incanta din ce in ce mai multe femei, iar motivele sunt mai mult decat evidente. Viziteaza si tu site-ul oficial AnaFashion si descopera intreaga colectie pe care a pregatit-o pentru aceasta vara. Completeaza-ti garderoba cu cea mai frumoasa incaltaminte si ofera pasilor tai un plus de personalitate!   

pantofi la comanda pantofi din piele incaltaminte la comanda AnaFashion