Cum sa iti alegi o lenjerie sexy in functie de forma corpului tau

Lucrul pe care toate femeile il au in comun, de la cele mignone pana la cele plus-sized, este senzatia extraordinara pe care o simt atunci cand poarta o lenjerie sexy. In traducere libera, facem referire la senzualitate si la nevoia de a ne simti dorite, insa, cel mai important, o lenjerie sexy ne face sa fim cu adevarat speciale! Cand sotului tau ii cade telecomanda din mana atunci cand iti faci aparitia intr-o astfel de tinuta, stii ca ai facut ce trebuia.

Multe femei moderne considera ca lenjeria intima este un aspect foarte important, ce nu ar trebui sa lipseasca din nici o garderoba. Mai mult, magazinele online iti ofera o cale mult mai usoara pentru a-ti gasi lenjeriile exotice, dar totusi confortabile, fara costuri prea mari.

Alegerea lenjeriei perfecte nu este o sarcina usoara, insa este posibila cu putin antrenament dar si cu cateva sfaturi de care ar trebui sa tii cont. In primul rand, nu uita ca o lenjerie sexy trebuie sa fie confortabila. De aceea, pentru a te obisnui cu ea, probeaz-o inainte de a te afisa in fata sotului. Aceasta trebuie sa iti vina lejer pe corp.

Punand in lumina acele parti ale corpului tau care te avantajeaza, te vei simti mai atragatoare. De aceea este important sa-ti accentuezi pe cat posibil calitatile, mascand in acelasi timp trasaturile care nu te favorizeaza. Nu uita insa, confortul este cel care primeaza. Iata cateva trucuri pentru a ascunde aspectele cu care nu te mandresti, tinand cont de forma corpului:

Daca forma trupului tau este dreapta - avand bustul, talia si soldurile de aceeasi marime, cauta o tinuta care sa iti incadreze trupul, precum o chemise sau un halat care sa dezvaluie lenjeria sexy de dedesubt. Evita pe cat posibil lenjeria care vine strans pe corp, care te-ar putea dezavantaja.

Daca ai:

Sanii mici

Alege acea lenjerie sexy care sa directioneze atentia catre fundul sau picioarele tale. Daca esti slabuta, poti incerca un portjartier care va atrage cu siguranta privirile.

Sanii mari

Un sutien cu sustinere sau un corset va fi perfect pentru a-ti evidentia decolteul. De asemenea, materialele elastice, precum lycra sau spandex iti vor ajusta decolteul, punandu-ti in valoare voluptatea cu care te mandresti.

Soldurile late si/sau burtica

Chiar daca esti plus-sized, in cazul in care sanii tai sunt mari, acum ai ocazia sa-i scoti in evidenta! Daca nu, alege acele piese de lenjerie sexy cu taietura simpla, dreapta. Nu uita ca scopul este ca tinuta sa iti mascheze acele parti, drapand si invaluind acea zona. Un baby doll este perfect in acest caz, deoarece iti pune in lumina avantajele. Altfel, daca nu vrei sa atragi atentia in aceste zone, stai departe de bustiere, care pot arata ciudat pe corp.

Daca esti:

Scunda

Robele sau chemisurile decupate in zona picioarelor pot da impresia ca esti mai inalta. De asemenea, poti combina un babydoll cu pantofi cu tocuri cui, pentru un aspect demential! Evita lenjeriile prea lungi, care iti pot scoate inaltimea in evidenta.

Inalta

O chemise drapata sau un kimono prins in jurul taliei, sunt ideale pentru tine. De asemenea, albul este o culoare potrivita pentru tine. Pune accentul pe picioare si innebuneste-ti partenerul cu o pereche de colanti si un body croit perfect pe masura ta!

lenjerie sexy

lenjerie sexy

lenjerie sexy just4girls