Ce gandesc barbatii cand vad o femeie in lenjerie sexy

De cate ori nu ai vrut sa porti o lenjerie sexy, dar ai renuntat la aceasta idee de teama ca te vei simti stanjetita? Barbatilor chiar le pasa ce tip de lenjerie intima porti? Dantela, baretele pozitionate strategic, decupajele indraznete si detaliile picante nu numai ca il vor incanta pe iubitul tau, dar iti vor oferi si tie un plus de incredere si siguranta. 

Barbatii nu pun in balanta cat de multi bani investesti pentru o astfel de achizitie. Barbatii se bucura de ceea ce vad in fata ochilor si profita la maxim de imaginea perfecta – o femeie in lenjerie sexy intotdeauna va incinge atmosfera in dormitor. Iata cateva lucruri pe care reprezentantii sexului puternic le cred despre acest subiect.

O femeie in lenjerie sexy este foarte seducatoare

Chiar daca lenjeria sexy nu face parte din garderoba cu care te-ai obisnuit, este momentul sa schimbi strategia. Majoritatea barbatilor prefera sa experimenteze permanent lucruri noi tocmai pentru ca cele mai incitante lucruri se intampla in afara zonei de confort. Daca nu vrei sa te avanti in necunoscut de la prima incercare, opteaza pentru o lenjerie sexy clasica: un set format din sutien si chiloti, ambele realizate din dantela neagra. Este o reteta cu care nu ai cum sa dai gres. 

Lenjeria sexy este ca un bonus pentru orice barbat

Sa spunem ca iubitul tau iubeste tortul de ciocolata. Crezi ca nu il va manca daca nu va fi frumos ornat cu frisca, cateva capsuni si bomboane fondante? Il va manca, dar cateva decoratiuni in plus ii vor oferi o experienta mai placuta. De ce sa mancati in aceeasi seara acelasi fel de mancare, cand puteti sa schimbati de fiecare data aperitivul?

Poarta o lenjerie sexy si condimenteaza atmosfera. Ofera-i intotdeauna o imagine delicioasa, iar noptile vor fi de doua ori mai incitante.

Ar trebui sa renunti la idee doar pentru ca nu crezi ca lenjeria sexy te caracterizeaza?

In dormitor trebuie sa ai incredere in tine si sa-ti seduci partenerul prin atitudinea ta. Daca nu ai purtat niciodata lenjerie sexy, este posibil sa ti se para ciudat sa faci acest pas. Oare ce va spune cand te va vedea imbracata astfel? Va fi placut impresionat sau va rade de tine? Toate aceste intrebari sunt doar in mintea ta; in realitate, trebuie sa imbraci acea lenjerie sexy care te-a atras si sa o porti ca o adevarata felina. Daca tu nu ai atitudinea potrivita, nici partenerul tau nu o va aprecia la adevarata sa valoare. 

Cumpara lenjeria intima care te caracterizeaza si priveste-te in oglinda. Obisnuieste-te cu tine imbracata astfel si apoi intra in dormitor cu cea mai mare incredere. Incepe cu ceva simplu si apoi vei remarca singura cum te vei avanta sa cumperi piese din ce in ce mai provocatoare. De la corsete si body-uri, portjartiere si dresuri lungi, la bodystockinguri din plasa, si pana la costumatii provocatoare, aventura ta din dormitor nu va mai fi niciodata aceeasi.

lenjerie sexy just4girls lenjerie intima lenjerie dama