Totul despre oja semipermanenta – cum se aplica si ce produse cosmetice sunt necesare

Oja semipermanenta este unul dintre cele mai populare produse cosmetice ale ultimilor ani. Din ce in ce mai multe femei prefera luciul si rezistenta incredibila a acesteia. Cu toate acestea, o manichiura perfecta se obtine doar daca urmezi cu sfintenie anumiti pasi esentiali. In plus, este important sa folosesti toate produsele cosmetice adiacente, care au rolul de a mari rezistenta si a imbunatatati aspectul final. Procesul este foarte usor, asa ca nu trebuie sa te temi. Avand toate informatiile necesare, vei reusi sa ajungi la rezultatele dorite. Descopera alaturi de noi cum poti sa obtii o manichiura cu oja semipermanenta impecabila!  

1. Se pregateste unghia naturala. In acest scop, se curata si se imping cuticulele cu un instrument special din metal sau din lemn.  

2. Dupa ce ai pregatit unghiile, ofera-le forma pe care ti-o doresti cu ajutorul unei pile. Ulterior, foloseste un buffer de calitate cu ajutorul caruia sa netezesti patul unghial. Iti recomandam un bloc pentru unghii cu 2 fete exfoliere.  

3. Acum este momentul sa aplici un dehidrator. Lasa-l sa se usuce.  

4. Aplica un lac de baza pentru oja semipermanenta intr-un strat subtire si lasa-l sa se polimerizeze la lampa UV pentru aproximativ 2-3 minute sau lampa LED pentru 15-30 secunde, in functie de puterea neoanelor/ledurilor. Scopul acestuia este de a creste aderenta ojei semipermanente.  

5. Dupa ce stratul de lac de baza s-a uscat, aplicam culoarea aleasa. Este foarte important ce oja semipermanenta alegi. In momentul de fata, exista foarte multe variante, mai mult sau mai putin eficiente. Unul dintre cele mai cunoscute branduri in acest domeniu este Melkior Professional. Oja semipermanenta Melkior este folosita si recomandata de specialisti din intreaga lume, iar gama de culori este impresionant de variata. In functie de cat de intensa iti doresti sa fie culoarea, poti aplica oja semipermanenta in mai multe straturi. Dupa fiecare strat de culoare trebuie sa introduci mana in lampa uv timp de 2-3 minute sau lampa led 30 secunde.  

6. Finalizeaza manichiura cu ajutorul unui top coat pe care il tii in lampa UV timp de 2-3 minute sau in lampa led 30 secunde. Acesta va sigila culoarea oferind rezistenta maxima manichiurii tale.   

7. Inlatura stratul lipicios al top coat-ului cu un finish cleaner, iar la final aplica un ulei pentru cuticule.  

De asemenea, pe langa toate aceste produse cosmetice, vei avea nevoie de urmatoarele:  

• Dizolvant oja semipermanenta – trebuie sa il folosesti impreuna cu folii de aluminiu si comprese pentru manichiura. Rolul lor este de a indeparta oja semipermanenta.   

In ceea ce priveste utilizarea acestora, procesul nu este deloc complicat. In primul rand, trebuie sa imbibi compresa in dizolvant si sa o aplici pe unghie. Ulterior, pune folia de aluminiu pe deget si las-o sa actioneze. Inlatura folia de pe degete si sterge unghiile. Daca este necesar, foloseste o spatula pentru manichiura pentru a indeparta reziduurile sau pentru a incepe o noua aplicare.  

• Degresant unghii – se foloseste pentru a indeparta uleiurile naturale de pe suprafata naturala a unghiei si a pregati unghia naturala pentru aplicarea primului strat de baza.  

• Folie aluminiu  

• Comprese pentru manichiura – se utilizeaza pentru a indeparta rapid oja semipermanenta  

• Bloc pentru unghii – prezinta 2 fete exfoliere  

• Un creion corector pentru oja in cazul in care ai nevoie de mici retusuri.  

Acum esti pregatita sa realizezi o manichiura cu oja semipermanenta perfecta! Cumpara produsele cosmetice necesare si bucura-te de unghiile pe care ti le doresti.   

oja semipermanenta

oja semipermanenta

oja semipermanenta unghii semipermanente Melkior manichiura semipermanenta