In ce tipuri de machiaj poti sa porti gene false?

Genele false au devenit unul dintre principalii aliati in frumusete ai femeilor din intreaga lume. Se aplica foarte usor si rapid si ofera ochilor un plus de intensitate si mister. Cu toate acestea, exista inca persoane care se tem sa le foloseasca din simplu fapt ca nu stiu in ce tipuri de machiaj sa le integreze. Poti sa porti gene false ziua sau sunt destinate doar unui look de seara? Daca si tu iti pui aceasta intrebare, te afli in locul potrivit. Make-up artistii ne dezvaluie cum sa le purtam pentru a avea mereu un machiaj WOW!

Gene false pentru un machiaj de seara spectaculos

Daca mergi la un eveniment sofisticat sau iesi in club alaturi de prieteni, poti oferi machiajului tau o extra nota de dramatism cu ajutorul unei perechi de gene false. Poti opta pentru un cat eyes extrem de seducator si un ruj rosu pasional sau, dimpotriva, sa alegi un smokey eyes negru sau intr-o culoare pretioasa, precum albastru sau violet si un ruj nude. Indiferent de alegerea ta, poti sa fii sigura ca privirea ta va atrage numai cuvinte de lauda. 

Descopera noile Gene False 3D Mink Style de la Melkior Professional. Acestea sunt realizate manual, oferind flexibilitate, contur accentuat si volum special genelor naturale, firele fiind montate in 2 straturi suprapuse cu lungimi intercalate si stratul superior curbat.


Gene false in machiajul de zi

Poate ca unul dintre cele mai importante avantaje ale genelor false este ca ofera un aer fabulos chiar si celui mai simplu machiaj. De aceea, sunt solutia perfecta pentru machiajul de dimineata, pe care il realizam inainte de a pleca la birou. De cate ori nu te-ai trezit mai devreme doar pentru a avea timp sa iti bei cafeaua de dimineata si sa te machiezi? Dar genele false te scutesc de un extra efort si iti permit sa renunti la anumite produse cosmetice. Spre exemplu, poti sa nu mai pierzi minute pretioase incercand sa trasezi linii perfecte cu tusul de ochi sau sa blenduiesti fardul de pleoape. Genele false iti ofera un look impecabil in maxim 3 minute. Cam atat dureaza intreg procesul de aplicare. Astfel, vei mai avea nevoie doar de produsele de baza: baza de machiaj, fond de ten, pudra, fard sau creion de sprancene, fard de obraz, putin iluminator, mascara si rujul preferat. Dureaza maxim 20 minute sa realizezi un asemenea machiaj, ceea ce inseamna ca vei putea sa te trezesti putin mai tarziu sau iti bei in tihna cafeaua… si sa vezi in liniste ultimele postari de pe Facebook si Instagram. 

Exista mai multe modele de gene false, iar alegerea depinde de efectul pe care tu iti doresti sa-l obtii. Daca vrei un look mai natural, poti sa optezi pentru modelele fir cu fir. Daca, dimpotriva, iti doresti gene telescopice, alege-le pe cele tip banda. Din par sintetic sau natural, nu are nicio importanta. Asigura-te ca achizitionezi doar de la branduri de incredere si poti sa fii sigura ca rezultatul va fi pe masura.

gene false machiaj produse cosmetice Melkior