Cum sa ai parte de machiajul perfect cu ultima colectie de rujuri mate de la Melkior

Din ce in ce mai populare atat in revistele de moda, cat si pe podiumuri, rujurile mate iau cu asalt piata de cosmetice in fiecare sezon. Fiind promovate de influenceri, bloggeri si publicatii de specialitate, aceastea isi fac aparitia in nenumarate campanii de publicitate. Daca nu ti-ai cumparat deja unul, ofertele tentante din aceasta vara te vor face sa te razgandesti cu siguranta. Iata cateva motive pentru care acest rujurile mate nu ar trebui sa iti lipseasca!


Aspectul buzelor va fi mai catifelat


Cand folosesti rujuri mate, vei indrepta toata atentia asupra buzelor tale. Culoarea intensa va cuceri privirile tuturor, iar aspectul conturat este foarte catifelat si plin. Astfel, nu vei mai avea nevoie de un creion de buze ca sa creezi senzatia de extra volum, iar pentru a obtine un aspect mai voluminos al buzelor tale, poti chiar depasi conturul natural. Culoarea intensa te va ajuta in acest caz, iar nimeni nu isi va putea da seama ca ai recurs la acest truc.


Se simt precum balsamul de buze


La momentul aparitiei pe piata, cele mai multe rujuri mate nu hidratau atat de bine buzele. Formulele vechi aveau in componenta o ceara foarte groasa, ce avea nevoie de mult pigment pentru obtinerea unei culori foarte intense. Astazi, din fericire, produsele cosmetice sunt de o calitate mult mai buna, continand ingrediente care nu mai usuca buzele, ci chiar le hidrateaza, lasand impresia unui balsam de buze.


Rujurile mate ofera buzelor tale culori intense


Cantitatea de pigment folosita in obtinerea rujurilor mate permite pictarea buzelor in totalitate, dintr-o singura miscare. Fata de variantele cremoase, cantitatea de pigment in cazul unor rujuri mate este mult mai mare. In consecinta, acestea iti permit aplicarea unui machiaj mult mai natural. Daca iti vei contura sprancenele, poti aplica un anticearcan, sau poti folosi putina mascara, iar rujul tau te va scoate in evidenta!


Pudrele irizate se potrivesc foarte bine cu rujuri mate


Cele mai multe bloggerite de pe Instagram folosesc o pudra irizata, completand intreg aspectul cu ajutorul unui ruj mat. Rezultatul este unul cu adevarat spectaculos, de aceea trebuie sa-l incerci si tu!


Vei arata mai bine in selfie-uri daca folosesti rujuri mate


Rujurile mate ies foarte bine in poze. Gandeste-te doar la culorile foarte intense, care vor da minunat pe camera! Mai mult, dintii tai, in contrast cu nuanta rujului, vor fi mult mai stralucitori! Daca iti petreci mult timp pe retelele de socializare si iti doresti cat mai multi followeri, acest truc va face diferenta!


Rujurile mate rezista mai mult in timp


Un avantaj de care te vei bucura cu adevarat este rezistenta impresionanta la transfer a rujurilor mate. Astfel, colectia Matte Stain de la Melkior impresioneaza prin textura catifelata, care iti va ramane pe buze chiar si dupa ce ai baut apa sau ti-ai savurat cafeaua de dimineata! Descopera intreaga colectie de rujuri mate pe site-ul Melkior Professional!

rujuri mate