Doresti sa publici gratuit comunicate de presa?

Daca reprezinti o institutie de stat sau un ONG, atunci ai ajuns unde trebuie, pentru ca avem un program special pentru tine.

Publica Articole de Presa Gratuit

Iata ce trebuie sa faci:

text alt
1. Trimiti articolul de presa
Trimiti spre publicare ( fara sa platesti ) un articol de presa care te va costa 0 (ZERO) lei. Foloseste acest link, dupa care urmeaza pasul 2 de mai jos.
text alt
2. Adaugi pe site-ul tau urmatorul cod:
<a href="https://www.comunicatedepresa.net" target="_blank"><img src="https://www.comunicatedepresa.net/assets/img/logo.png" width="200px"></a>
text alt
3. Ne trimiti un email
Trimiti un email catre office@comunicatedepresa.net cu adresa site-ului unde apare codul inserat ( sau pagina in care putem verifica codul ) si titlul comunicatului tau de presa.

Comunicatul va fi publicat in maxim 1 ora de la primirea mailului, in timpul programului nostru.

De ce pentru ONG-uri si de ce sprijinim cauzele sociale? Pornim de la ideea ca ONG-urile din Romania trebuie sa-si sporeasca vizibilitatea si astfel sustinem efectiv initiativa lor prin publicarea de comunicate de presa, astfel incat promovarea pe Internet sa fie cat mai eficienta.

Din lipsa de cunostinte sau pur si simplu din lipsa de timp, foarte multe dintre ONG-urile din Romania nu profita suficient de posibilitatile oferite de internet. Noi avem solutia, pe care o oferim gratuit.

De aceea, dorim sa ne implicam si sa ajutam cauzele sociale oferind publicare gratuita a comunicatelor de presa care solicita acest serviciu, in schimbul inserarii logo-ului nostru pe site-ul lor. Facem acest lucru deoarece credem ca publicitatea sociala are ca finalitate binele comunitatii, o societate mai buna si mai responsabila. Consideram ca raspunderea sociala nu este un apanaj strict al ONG-urilor, ci a oricarei entitati comerciale si a fiecarei persoane in parte.
De ce pentru Institutii de Stat? Pentru cine este valabil? Credem ca sprijinind institutiile de stat contribuim chiar si cu putin la cresterea calitatii servicilor pe care cu totii ni le dorim. Companiile de stat care doresc sa publice comunicate de presa gratuit o pot face in schimbul inserarii logo-ului nostru pe site-ul lor. Aceasta optiune este ideala pentru scoli, universitati, spitale, primarii, prefecturi, consilii judetene, agentii nationale, ministere, ambasade, agentii de stat, biblioteci, muzee, case de asigurari, case de pensii, alte directii si institutii de stat, deconcentrate