Termeni si Conditii

Introducere:

Serviciul este furnizat de S.C. ADA ONLINE SRL, cu sediul social in Sebes, Str. 1 Mai, Nr 308, Parter, Jud Alba, capital social 200 lei.

In calitate de operator al site-ului www.comunicatedepresa.net, S.C. ADA ONLINE S.R.L. ( denumita in continuare Comunicatedepresa.net)  da posibilitatea Utilizatorilor persoane juridice sa publice comunicate de presa prin intermediul site-ului comunicatedepresa.net.

Publicarea consta in adaugarea unui text scris de catre Utilizator si care poate contine si materiale video, imagini, iframe, sau alte materiale multimedia.

Pentru aceste servicii S.C. ADA ONLINE S.R.L. incaseaza o suma fixa din partea Utilizatorilor, suma mentionata la adaugarea fiecarui comunicat de presa.

Definitii:

In acceptiunea termenilor si conditiilor comunicatedepresa.net:

Utilizator: persoana juridica ce publica un comunicat de presa.

Publicare: se refera la adaugarea unui comunicat de presa

Comunicat de presa ( Articol ) : reprezinta un text publicat pe site-ul comunicatedepresa.net . Publicarea este realizata de catre Utilizator.

Pending: este primul status pe care il are un comunicat de presa. Cand un comunicat are are statusul “pending” inseamna ca a fost inscris insa nu a fost achitat si urmeaza a fi aprobat automat dupa achitarea lui, sau sters in cazul in care in termen de 30 de zile nu se achita.

Respins: inseamna ca acel comunicat nu este eligibil si nu va fi aprobat. Un comunicat poate fi respins in urmatoarele circumstante:

  •         Esecul Utilizatorului de a realiza plata pentru publicarea comunicatului.
  •         Folosirea de catre Utilizator a oricarei metode de dobandire frauduloasa a platii respective.
  •         Folosirea unor date care pot aduce prejudicii de imagine site-ului comunicatedepresa.net, sau care pot contine materiale compromitatoare la adresa unor persoane, sau care contin date cu caracter sexual sau imoral

Publicat: inseamna ca acea plata este eligibila iar comunicatul de presa s-a publicat.

Plati

Utilizatorul plateste numai in cazul doreste sa publice comunicate de presa. Valoarea publicarii unui comunicat are o suma fixa.

Pentru utilizatorii de tip Agentie, plata se face pe baza unei facturi emise catre acestia de catre S.C. ADA ONLINE S.R.L. Suma facturata va fi comunicata de catre S.C. ADA ONLINE S.R.L. si va reprezenta numarul comunicatelor de presa.

Pentru utilizatorii de tip Agentie plata se face numai in urma semnarii unui contract de prestari servicii intre acestia si S.C. ADA ONLINE S.R.L.


Intrarea in sistem

La deschiderea unui cont nou, un Utilizator semneaza un contract cu S.C. ADA ONLINE S.R.L. Acest contract da dreptul Utilizatorului la crearea unui cont nou pe site-ul comunicatedepresa.net.

Odata creat contul de Utilizator, acesta poate publica comunicate de presa.

Drepturi si obligatii

Utilizator

Intrarea unui Utilizator nou in sistem este marcata de crearea unui cont de Utilizator de catre acesta.

Pentru a putea avea acces la publicarea unui comunicat de presa, un Utilizator trebuie sa isi creeze cont. Prin adaugarea unui comunicat, Utilizatorul accepta conditiile comunicatedepresa.net, inclusiv faptul ca poate achita plati pentru publicarea comunicatului de presa si accepta termenii de plata stabiliti de S.C. ADA ONLINE S.R.L.

Odata cu prima plata efectuata de S.C. ADA ONLINE S.R.L. catre Utilizatorul respectiv va fi semnat un contract intre S.C. ADA ONLINE S.R.L. si Utilizator.

Utilizatorul are urmatoarele drepturi:

    De a-i fi procesate platile conform contractului semnat de S.C. ADA ONLINE S.R.L. si Procesatorul de plati.
    Sa solicite explicatii suplimentare in cazul respingerii unui comunicat de presa sau suspendarii contului.

Utilizatorul are urmatoarele obligatii:

    Sa garanteze ca informatiile furnizate catre S.C. ADA ONLINE S.R.L. privind datele companiei si site-urile pe care le opereaza sunt corecte, complete si ca acestea corespund intocmai realitatii.
    Sa garanteze ca detine in mod legal toate drepturile de proprietate intelectuala (drept de autor, licente, marci etc.) cu privire la informatiile, produsele, imaginile, sunetele etc. plasate pe site-ul pe care il detine/administreaza.
    Sa nu genereze si nu contribuie la generarea de Trafic Artificial in campaniile derulate prin sistemul comunicatedepresa.net.
    Sa garanteze ca are dreptul de a afisa instrumentele de promovare din campaniile comunicatedepresa.net pe site-urile sale (sa fie administrator / proprietar / agentie etc.).
    Sa accepte respingerea platii de catre comunicatedepresa.net, atata timp cat acest lucru se realizeaza conform prevederilor contractului.
    Sa detina drepturile de autor pentru creatia instrumentelor de promovare proprii.
    Sa respecte termenii si conditiile serviciului, precum si prevederile contractului incheiat intre el si ADA ONLINE S.R.L.
    Sa respecte termenii si conditiile fiecarui comunicat de presa, precum si termenii si conditiile impuse de S.C. ADA ONLINE si acceptati la crearea contului in comunicatedepresa.net si/sau semnarea prezentului inscris.
    Sa nu genereze actiuni cu scopul de a frauda sistemul comunicatedepresa.net.
    Nu vor fi acceptati in sistem utilizatorii ale caror site-uri nu sunt functionale sau sunt contrare intereselor comunicatedepresa.net.
    Sa respecte toate prevederile legale in vigoare, în caz contrar fiind singur răspunzător pentru actele sau faptele, acțiunile sau inacțiunile sale care rezultă din încălcarea unor prevederi legale sau sunt cauzatoare de prejudicii.
    Sa notifice utilizatorii ca sunt urmariti prin cookie-uri conform prevederilor legale.
    Sa nu aduca prejudicii de imagine si/sau sa lezeze interesele comunicatedepresa.net prin orice actiuni intreprinse sau forme de comunicare folosite.
    Sa nu publice articole defaimatoare, articole care pot leza integritatea unei persoane, articole cu tenta erotica ( gen masaj erotic, pornografie, etc), droguri, terorism sau articole care incita la ura sau violenta.

 


Comunicatedepresa.net
Drepturi si obligatii comunicatedepresa.net

Comunicatedepresa.net are urmatoarele drepturi:

    Sa accepte sau sa respinga intrarea in sistem a oricarui Utilizator care aplica in acest sens.
    Sa suspende contul oricarui Utilizator, fara nici o justificare daca acesta incalca prevederile contractului sau termenilor si conditiilor; platile inregistrate pana in acel moment vor fi procesate in mod corect
    Sa nu restituie Utilizatorului platile inregistrate si incasate pana in momentul suspendarii contului atat timp cat Utilizatorul incalca termenii si conditiile comunicatedepresa.net.
    Sa suspende contul oricarui Utilizator, fara nici o justificare daca acesta incalca prevederile contractului sau termenilor si conditiilor.
    Sa nu plateasca Utilizatorului platile inregistrate si inca neplatite pana in momentul suspendarii contului Utilizatorului atata timp cat utilizatorul incalca termenii si conditiile comunicatedepresa.net / ale unui comunicat de presa; comunicatedepresa.net are dreptul sa doneze aceste plati catre o cauza umanitara.
    Sa modifice / schimbe / inceteze furnizarea serviciilor. Utilizatorii  vor fi informati asupra tuturor schimbarilor. Daca acestia nu accepta schimbarile au dreptul sa inceteze folosirea platformei comunicatedepresa.net.
    Sa modifice termenii si conditiile de utilizare ori de cate ori considera necesar, obligandu-se la comunicarea acestor modificari catre utilizatori. In cazul in care un Utilizator nu accepta noile modificari, acestia pot renunta la serviciile comunicatedepresa.net si pot parasi sistemul.

Comunicatedepresa.net are urmatoarele obligatii:

    Sa monitorizeze si sa verifice publicarea comunicatelor de presa.
    Sa ia masuri pentru mentinerea functionala a platformei comunicatedepresa.net si pentru rezolvarea erorilor aparute in functionarea platformei.
    Sa raspunda la orice solicitari sau probleme de natura tehnica semnalate de catre Utilizatori.
    Sa optimizeze platforma ori de cate ori va considera necesar acest lucru.
    Sa incaseze platile de la Utilizatori.

LEGEA APLICABILA

Termenii si Conditiile prezente sunt guvernate şi redactate in conformitate cu legea română.

DISPOZIŢII FINALE

Modificarea termenilor si conditiilor va fi realizata doar cu notificarea utilizatorilor cu 7 zile inainte de intrarea in vigoare a noilor prevederi.

Termenii si Conditiile prezente constituie anexa la contractul incheiat intre S.C. ADA ONLINE S.R.L. si fiecare Utilizator in parte, facand parte integranta din continutul acestuia.