Cand ti-ai cumparat ultima data o lenjerie de dama sexy? Iata la ce piese vechi trebuie sa renunti!

Daca garderoba ta e umpluta pana la refuz cu piese de lenjerie intima pe care nu le mai porti, a venit timpul sa renunti la ele fara regrete. Nu numai ca ocupa spatiu, dar te impiedica sa iti reinnoiesti arsenalul de seductie cu cele mai ravnite articole de lenjerie de dama sexy de pe piata. Si pentru ca orice femeie ar trebui sa arate bine in primul rand pentru ea, si mai apoi pentru barbatul cu care imparte patul, iata la ce accesorii trebuie sa renunti cat mai repede!

Lenjeria care nu iti mai vine
Indiferent daca ai mai slabit sau te-ai ales cu forme apetisante, a venit vremea sa arunci toata lenjeria care nu iti mai vine si care te face sa te simti inconfortabil. Inlocuieste modelele favorite cu piese noi de lenjerie dama pe care sa le porti ori de cate ori ai nevoie de un imobld pentru a fi senzuala. Poti alege dantela misterioasa, voal transparent indraznet, satin elegant sau orice alt material care se muleaza pe corp si iti confera o stare de bine.

Lenjeria deteriorata
Cu toate avem un sutien preferat pe care il purtam pana la deteriorare, insa vine momentul in care trebuie sa renuntam la el, chiar si daca e cea mai sexy piesa din garderoba. Inlocuieste lenjeria deteriorata cu o lenjerie de dama nou-nouta, de calitate, care te va transforma in cea mai seducatoare faptura de pe pamant. Vei fi surprinsa sa vezi cum iti poate schimba starea de spirit acel obiect nou cumparat, pe care abia astepti sa il porti in intimitate.

Lenjeria patata
In timp, lenjeria intima poate capata anumite pete care nu mai pot fi scoase nici macar dupa spalari repetate. Tocmai de aceea, e bine sa faci, din cand in cand, o selectie si sa arunci toate articolele care nu mai pot fi purtate. Daca vrei sa ai o aparitie fara cusur in dormitor, incearca un model nou de lenjerie de dama si uita de inhibitii. S-ar putea ca partenerului sa ii placa atat de mult noua ta infatisare incat sa nu isi mai doreasca nici macar sa o dai jos cu totul.

Lenjeria pe care nu ai purtat-o niciodata
Daca ai fost victima cumparaturilor si ai achizitionat din impuls multe accesorii intime pe care nu le-ai purtat niciodata, e vremea sa renunti la ele. Poate ca ti-a placut culoarea sau poate ca ai fost influentata de trenduri, insa trebuie sa stii ca o lenjerie de dama de calitate nu se va demoda niciodata. Cauta sa ai cat mai multa diversitate in garderoba, asa ca alege piese indraznete, dar si modele clasice pe care sa le porti in functie de starea pe care o ai. In acest fel, nu te vei plictisi niciodata de "jucariile" tale sexy!

Just4Girls.ro te ajuta sa faci curatenie generala in sertarul de lenjerie de dama si sa inlocuiesti accesoriile vechi cu cele mai noi si mai incitante desuuri. Descopera colectiile fascinante si lasa-te prada universului de lenjerie intima in care femeia sexy e sursa de inspiratie.


lenjerie dama Just4Girls