Magazinul de blanuri Vesa la bilant

Hainele din blană naturală au câștigat, în ultimii anii, din ce în ce mai multă popularitate. Vremea recea prelungită dar și tendințele din modă au influențat, mai mult ca oricând, preferințele cumpărătorilor.

 

Magazin haine romanesti de calitate:

A&A Vesa este o fabrică de blănuri care a devenit renumită pentru modelele de haine din blană naturală și accesoriile din blană sau din piele naturală care sunt confecționate cu măiestrie și sunt inspirate de cele mai noi tendințe ale modei internaționale. În timp ce marea majoritate a producătorilor de articole din materiale naturale existenți pe piața românească aleg să producă haine pentru export sau pentru mari case de modă din afară, A&A Vesa este una dintre mărcile fidele pieței românești. 

O marcă înregistrată a Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), A&A Vesa produce, încă din anul 1994, haine și accesorii din blană și piele naturală pentru femei și bărbați, practicând prețuri de producător și organizând numeroase promoții, de la paltoane dama pana la cape si etole pentru femeile elegante sau veste dama din blana si piele.

Fabrica de blănuri A&A Vesa este situată în județul Arad, funcționând în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate ale UE. Fabrica deține propria tăbăcărie, astfel încât fiecare articol este creat, prelucrat și confecționat în propria fabrică. În cei peste 20 de ani de activitate pe piața românească, fabrica de blănuri A&A Vesa s-a specializat în producerea de articole din materiale 100% naturale precum haine de blană pentru femei și bărbați, veste, cape, etole și accesorii vestimentare din blană și piele naturală precum mănuși, portofele, căciuli și chiar decorațiuni interioare. 

Toate acestea și multe altele pot fi achiziționate, începând cu anul 2011 și de pe www.vesa.ro, magazinul online care oferă clienților săi posibilitatea livrării rapide a comenzii, atât în țară, cât și în toate statele membre UE. Plata se poate face online, prin card bancar sau ramburs, produsele ajungând în scurt timp la destinație prin firmele de curierat rapid DPD, TNT și Fan Courier .

Produsele A&A Vesa pot fi achiziționate, de asemenea, din magazinele A&A Vesa din țară, aflate în orașele Arad, București Galați și Constanța. Datorită cererii existente pe piața românească dar și în afară, A&A Vesa s-a bucurat în ultimii ani de o popularitate în creștere, numeroși clienți din România și din Europa alegând să se îmbrace în haine din materiale naturale, produse exclusiv în fabrica de blănuri A&A Vesa.

Tabacarie A&A VESA SRL

Tabacarie A&A VESA SRL

haine romanesti producator haine iarna