Iti doresti o tinuta de invidiat in orice circumstanta? Iata cateva secrete de care poti tine cont!

Probabil ca nu de putine ori ni se intampla sa fim invitati la o petrecere organizata si odata cu acest lucru sa inceapa si numeroase dileme legate de vestimenatatie. Mereu avem impresia ca piesele vestimentare pe care le detinem nu ne sunt suficiente, astfel ca in mod regulat pasim pragul magazinelor de specialitate pentru a ne completa garderoba. Aceste dileme insa apar si atunci cand vorbim despre coafura sau make-up, lucruri care contribuie direct la imaginea noastra personala. Moda este un domeniu foarte dinamic, astfel ca schimbarile se produc destul de des, incat cu dificultate putem tine pasul cu acestea. Cu totii ne dorim sa aratam bine, mai ales atunci cand vorbim despre evenimente importante, unde in general dorim sa imortalizam momente de neuitat alaturi de cei dragi noua.

In teorie lucrurile par intodeauna mult mai simple, insa de indata ce suntem puse in situatia de a face alegeri in materie de vestimentatie si nu numai, constatam ca lucrurile nu mai sunt chiar atat de simple, cu toate ca avem posibilitati multiple de a ne crea tinutele. O rochie eleganta, o pereche de pantofi de dama deosebiti, cateva bijuterii exclusiviste si o atitudine potrivite reprezinta elemnetele cheie ale unei prezente de invidiat.


Iata asadar cateva secrete de care poti tine cont atunci cand iti doresti sa fii o prezenta cu adevarat spectaculoasa.


Alege o pereche de pantofi deosebiti.

Pantofii am putea spune ca reprezinta una dintre piesele de rezistenta ale unei tinute avand in vedere ca acestia reusesc de fiecare data sa ne completeze tinutele in moduri care mai de care mai interesante si mai atragatoare. Alegerea pantofilor potriviti poate ca nu este una dintre cele mai simple sarcini, avand in vedere ca este necesar sa apelam la criterii de selectie destul de stricte, insa de indata ce reusim sa ii gasim, cu siguranta tinutele noastre vor arata cu adevarat spectaculos. Un aspect important de retinut in acest sens este acela de a incerca sa gasim o pereche de pantofi cat mai confortabili.


Opteaza pentru tinute care iti pun formele corpului in valoare.

Alegerea unei tinute nu este un lucru usor, insa cu siguranta fiecare dintre noi are cel putin o tinuta care ne poate pune in valoare formele corpului. Este important sa tinem cont de acest aspect avand in vedere ca nu orice produs vestimentar ne avantajeaza. Asadar, opteaza pentru tinute care reusesc sa iti puna in evidenta formele corpului si nu alege sa porti piese vestimentare care nu ti se potrivesc doar de dragul modei sau al tendintelor.


Mare atentie la modul in care iti accesorizezi tinuta.

Indiferent ca vorbim despre accesorii sau despre bijuterii, un lucru este absolut cert si anume faptul ca nu trebuie sa facem, alegeri gresite in acest sens. Culoarea accesoriilor alese trebuie in mod obligatoriu sa se afle intr-un acord cromatic cu tinuta, iar bijuteriile nu trebuie sa fie foarte numeroase. Scopul principal al accesoriilor si al bijuteriilor este acela de a adauga un plus de eleganta si stil tinutei pe care o porti. 

pantofi dama Trendaffair.ro