Spy Shop Romania sustine producatorii romani!

Spy Shop, cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, sustine, cu ocazia zilei nationale a Romaniei, 1 decembrie, toti producatorii romani de sisteme de securitate, supraveghere, monitorizare si nu numai.



In perioada 27 – 4 decembrie demaram o campanie de sustinere a companiilor partenere, a producatorilor si furnizorilor nostri care isi desfasoara procesul de productie in Romania.



Campania “1 decembrie – Sustinem producatorii romani” vine cu un discount de 20% la toate produsele pe care le avem de la producatorii din Romania si anume:





Cardax

Cerber

Electra

Primatech

SVT

Seka

Ultrapower

Metrici





Daca sustineti industria din Romania si producatorii care ajuta la dezvoltarea si evolutia acesteia, va invitam sa urmariti promotiile din aceasta perioada si sa profitati de preturile reduse! Sisteme de alarma, interfoane si videinterfoane, echipamente control acces, detectori de fum si gaz, comunicatoare si produse software, toate la preturi speciale, de care puteti beneficia timp de o saptamana, in perioada 27 noiembrie – 4 decembrie.



Acest tip de campanie a fost inceput de Spy Shop pe piata de echipamente de supraveghere si securitate in urma cu doi ani, in 2013 si vrem sa il promovam an de an pentru a sustine industria si pentru a ajuta la dezvoltarea acesteia.



Spy Shop Romania – Securitate. Supraveghere. Monitorizare



Având o experiență de peste 8 ani de zile, www.spy-shop.ro este lider pe piața online din România în distributia de echipamente de securitate, supraveghere și monitorizare. Magazinul a fost lansat în anul 2008 și este administrat de societatea SPYSHOP SRL, firma cu capital integral Românesc cu sediul în localitatea Timișoara.