BeeStick – Peste 2000 de stickere livrate in 190 de localitati in 2010



Marca BeeStick (www.sticker-decorativ.ro), lansata cu mai putin de 1 an in urma si specializata in sectorul decoratiunilor interioare mai precis in fabricarea si comercializarea stickerelor decorative, a livrat gratie partenerilor sai Urgent Curier si FanCourier mai mult de 2000 de stickere decorative in mai bine de 190 de localitati din Romania in anul 2010.

BeeStick anunta prelungirea ofertei sale de « Transport Gratuit » pentru intreg trimestrul 1 al anului 2011 pentru oricare din produsele disponibile pe site-ul sau.

 

CINE E BEESTICK IN CATEVA CUVINTE

CUM L-AM DESCRIE PE BEESTICK ! IN CATEVA CUVINTE, DUPA PRIMELE 10 LUNI DE EXISTENTA ?

·         mai bine de 1000 de comenzi !

·         mai bine de 2 300 de stickere fabricate !

·         peste 280 de stickere prezente in catalogul de produse si noi stickere sunt adaugate in fiecare zi

·         relatie client la cele mai inalte standarde!

·         produse de calitate!

·         esantioane ce sunt trimise GRATUIT !

·         jocuri organizate pentru ca pasionatii sa primeasca stickere gratuite

·         27 000 de fani pe FaceBook

CONCEPTUL BEESTICK (WWW.STICKER-DECORATIV.RO) :

BeeStick isi propune sa va ajute sa reinnoiti cu regularitate decorarea interiorului casei dumneavoastra asa cum va doriti. Fiecare model de sticker, ales pe gustul dumneavoastra, are ca scop sa va ajute sa afirmati personalitatea proprie interiorului dumneavoastra. Stickerele subliniaza universul decorativ pe care l-ati gandit punand in valoare o camera, imbracand un perete, completand mobilierul. Acest concept nou pe piata Romaneasca evidentiaza dorinta de a scoate din banal locul in care va petreceti cea mai mare partea a zilei. Extrem de usor de aplicat si cu modele foarte diversificate atat in ceea ce priveste dimensiunile cat si culorile, stickerele sunt elementele de decoratiune interioara de ultima moda.

FIRMA :

BeeStick s-a nascut din pasiunea pentru forme si pentru culori ale creatorilor sai dintre care unii sunt diplomati ai facultatii de Arte Plastice. Obisnuiti sa caute solutii estetice si design-uri inovante pentru decorarea interiorului, acestia au dorit sa combine o productie de calitate artizanala cu un serviciu reactiv, cu respectul clientului intr-o structura in care know-how-ul si satisfactia clientului sunt prioritare. Fiecare sticker este fabricat la comanda, individual. Pentru o calitate sporita, etapele finale ale fabricarii sunt realizate manual. Fabricarea si expedierea sunt efectuate in termen de 24 - 48 de ore pentru ca sa puteti beneficia de stickerul comandat in cel mai scurt timp posibil. Nivelul calitatii se regaseste si in serviciul client : un numar de telefon va este pus la dispozitie pentru orice informatie suplimentara : 075 114 5179 sau un email contact@sticker-decorativ.ro.

LINKURI UTILE :

·         Catalog Online BeeStick

·         ShowRoom Bucuresti

·         Page FaceBook (27 000 fani)

·         Chaine Youtube

·         Twitter

CONTACT

Contact Presa : Victorina Mitrea

Contact Telefon : 075 114 5179 Contact Email : contact@sticker-decorativ.ro

Sediul social al societatii este in Romania, Municipiul Bucuresti, sector 3, str. Foisorului nr. 122-124, birou 2. Cod Unic de inregistrare : 26750456