Covera transforma gradinile si fermele din intreaga tara prin servicii gratuite

Covera, cel mai complex magazin online destinat iubitorilor de agricultura si gradinarit din Romania, a lansat serviciul de transport gratuit pentru orice comanda, cu livrare rapida in orice localitate din tara.

Fie ca ai nevoie de cateva ustensile pentru gradina sau pentru plantele tale de pe balcon ori vrei sa sadesti cateva sute de pomi fructiferi, poti cauta rapid prin cele 10,000 de produse disponibile pe site, poti gasi usor ceea ce ai nevoie si poti comanda foarte simplu de pe www.covera.ro. Orice comanda si orice cantitate beneficiaza de transport gratuit, iar livrarea se realizeaza in maxim 3 zile.

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi produsele de care ai nevoie folosind site-ul bine structurat, cautarea dupa cuvintele cheie sau filtrele extrem de utile si apoi sa oferi adresa de livrare. Curierul va ajunge chiar la poarta gradinii sau fermei tale. Platile se pot face cash, la livrare sau pe baza proformei emise cand se lanseaza comanda.

Covera, proiect Agricover, se adreseaza deopotriva pasionatilor de plante si animale, dar si profesionistilor ce pot comanda prin intermediul site-ului orice, de la seminte pentru aproape orice planta cultivata in Romania pana la ingrasaminte de sol, nutreturi, generatoare de curent, medicamente pentru animale sau motocositoare.

Covera ofera  vizitatorilor si clientilor sai pe langa o gama extrem de larga de produse si sfaturi extrem de utile sustinute de specialisti si o parte din experienta de peste 12 ani a grupului Agricover din care face parte si acest magazin online.

Gradinaritul este o pasiune a multor romani chiar daca au la dispozitie doar cativa metri patrati. Ceea ce este foarte important, pentru a obtine rezultatele dorite este folosirea celor mai bune solutii, de la seminte, ingrasaminte si pana la ustensile sau accesorii pentru acestea.

Covera este un portal online al Grupului Agricover destinat tuturor persoanelor de la oras sau din mediul rural care iubesc sa lucreze cu pamantul si animalele. Magazinul online a atras deja peste 70,000 de vizitatori de la inceputul acestui an. Grupul Agricover este singurul furnizor de solutii complete pentru agricultura din Romania, infiintat in anul 2000 prin fuziunea dintre SC Comcereal SA Buzau si SC Ulvex SA. Cu peste 600 de angajati, grupul Agricover si-a ocupat un rol important in agricultura Romaneasca ca integrator intre fermieri si industria alimentara. Grupul Agricover este prezent si pe piata din Bulgaria prin Agricover Bulgaria.

Powered by SEO monitor