O noua casa pentru Magazinul tau Online de scaune wwwscauneonlinero



Constanta - 02 Aprilie 2010 – Xact Consulting SRL a lansat, cu ajutorul lui Creative Design, noua sa pagina de internet, disponibila la adresa http://www.scauneonline.ro.




Xact Consulting SRL este o companie privata romana ce activeaza pe piata de comert online cu obiecte de mobilier, in special scaune.

 

Firma activeaza pe piata din anul 2003, iar din anul 2006 ca si importator, avand la acesta data un portofoliu de peste 1000 clienti persoane fizice si juridice.

 

Obiectul importului il constituie diferitele tipuri de scaune: scaune de birou, scaune de bar, scaune ergonomice, scaune de bucatarie, scaune de relaxare, scaune pentru conferinta, scaune directoriale si scaune de asteptare.

 

In momentul de fata firma importa peste 50 modele de scaune, gama urmand sa se imbogateasca in cursul acestui an. Peste 80% din modele si culori sunt pe stoc si pot fi livrate in 24-48 ore.

 

ScauneOnline.ro ofera in momentul de fata un mod mult mai intuitiv si ergonomic de a achizitiona produsul dorit, apropiindu-se astfel si mai mult de client.

 

Website-ul va fi imbunatatit si optimizat permanent astfel incat sa raspunda deopotriva cerintelor utilizatorilor cat si ultimelor standarde in domeniu, pentru a fi un spaÅ£iu interactiv si atractiv pentru cei care îl viziteaza.

 

http://www.ScauneOnline.ro

scaune scaune birou scaune de bar scaune de bucatarie scaune ergonomice