Mobilier si accesorii pentru camera bebelusului tau, la preturi fara concurenta. Profita acum de ofertele BEKID!



 

Urmeaza sa devii proaspata mamica si trebuie sa amenajezi camera bebelusului? BEKID iti ofera tot ce vei avea nevoie dupa venirea pe lume a celui mic. De la patuturi, pana la tapet si accesorii speciale, gama de produse Bekid te asteapta cu preturi greu de refuzat. Profita acum de oferte!

 

La Bekid beneficiezi de produsele celor mai buni producatori de mobila, jucarii si accesorii dedicate activitatilor celor mici si ai intotdeauna garantia calitatii. Astfel, poti profita cu incredere de ofertele speciale pe care Bekid ti le pune la dispozitie periodic. De la patuturi pentru bebelusi si accesoriile aferente acestora – precum bariere si margini de siguranta, pana la lenjerii, cadite, mese de infasat, tapet si jucarii, gama de produse Bekid cuprinde tot ce e necesar venirii pe lume a copilului tau. In plus, tot la Bekid gasesti si fotolii pentru copii, fotolii balansoar, saltele pentru patuturi, scaune cu masa, perne speciale pentru alaptat, tarcuri pentru cei mici, patuturi pliabile, inaltatoare pentru scaune, comode si alte piese de mobilier. Pana si piese de mobilier modular iti stau la dispozitie, sau seturi avantajoase, compuse din patuturi, comode si accesoriile de mobilier de care ai nevoie.

 

Profita acum de cele mai bune oferte la mobilierul pentru camera copilului si la accesorii utile in prima perioada a vietii acestuia, consultand lista produselor oferite de Bekid prin simpla accesare a site-ului oficial www.bekid.ro.

 

Bekid te asigura ca, in baza certificatului de garantie emis la achizitionarea unui produs, ai la dispozitie servicii gratuite de reparatie din partea vanzatorului sau a producatorului.

 

Plata produselor poate fi efectuata in numerar, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul Bekid, prin ordin de plata, sau online, cu cardul. Iar valoarea produselor ramane cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In plus, in cazul in care cumparatorul este nemultumit de performantele sau de calitatea produsului achizitiona, sau daca constata ca acesta nu corespunde cerintelor sale, Bekid ii da posibilitatea sa il poata returna in termen de 10 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre consumator.

 

Profita acum de ofertele Bekid si pregateste camera bebelusului tau cu cele mai bune produse, avand calitate garantata la cele mai bune preturi.