Reduceri atractive la toata gama de mobilier Elvila

La acest inceput de an, Elvila iti aduce reduceri atractive la toata gama de mobilier Elvila.


Sute de modele de canapele, coltare, sufragerii, biblioteci, dormitoare, mic mobilier si birouri te asteapta in cel mai apropiat magazin Elvila.


Oferta promotionala este valabila pana pe 15 februarie 2016, in limita stocului disponibil.



Clientii sunt invitati sa viziteze oricare din cele 15 magazine din tara, unde pot primi informatii cu privire la articolele de mobilier disponibile in stoc. Informatii despre o parte din produsele aflate la promotie pot fi gasite si online, pe site-ul www.elvila.ro, specificandu-se pentru fiecare model in parte orasele unde acestea sunt disponibile.



In luna indragostitilor, clientii pot achizitiona la un pret special produsul lunii Februarie, Dormitorul Sorana stejar sonoma. Acest dormitor este simplu, caracterizat prin linii drepte, avand un design modern.



Datorita finisajul stejar sonoma, mobilierul poate fi accesorizat cu obiecte decorative in culori vii.



Acest finisaj deschis la culoare confera luminozitate intregii incaperii.



Toate produsele Elvila, chiar si cele aflate in promotia lunii Februarie 2016, pot fi achizitionate in 10 rate fara dobanda cu Card Avantaj si in 12 rate fara dobanda cu Bonus Card de la Garanti.



Oferta de creditare este valabila incepand cu 5 februarie 2016.



Elvila pune la dispozitie clientilor o gama completa de mobilier pentru casa. Pentru fiecare incapere gasesti piese cu un design modern sau clasic ce te ajuta sa transformi orice interior in locul tau de suflet. Pentru proiecte speciale de design interior, compania ofera serviciul de proiectare si fabricare la comanda a mobilierului dorit.



Comenzile pot fi plasate online sau in unul din cele 15 magazine din tara.