Neitechnics.ro acum intr-o noua formula!



Bucuresti, 19 Septembrie 2011 – magazinul on-line cu echipamente de securitate www.neitechnics.ro s-a imbunatatit pentru tine! O noua varianta care permite navigarea facila si accesul facil la informatii este acum disponibila pentru tine.

Cu un spatiu dedicat promotiilor si cu posibilitatea cautarii dupa producatorul dorit, Nei Technics iti ofera acum posibilitatea afisarii de produse similare si plasarii comenzi on-line sau telefonic functie de nevoile tale.

Nu gasesti produsul dorit? Poti accesa instant formularul de cerere de oferta si noi te contactam.

Ai folosit produsele, vrei sa lasi un comentariu – acum www.neitechnics.ro permite rating-ul produselor! Vezi ce au spus si altii!

Nu ai timp la dispozitie, vrei un produs? Acum poti comanda instant  orice produs disponibil!

Te asteptam sa incerci noile facilitati! Intra si tu pe www.neitechnics.ro !

Nei Technics & Strategies, alaturi de NEI GUARD, NEI Mediaca Asist, NEI&RC Consulting – Cab. Av. „Raluca Constantinescu”, Compania de detectivi NEI, NEI Management Consulting, NEI Fire Protection si Alfatrust Certification S.A. formeaza NEI HOLDING, avand ca idee centrala pasiunea pentru diversitate si implicit dezvoltare multilaterala, bazandu-se strict pe un capital 100% romanesc.

Nei Technics & Strategies  este prezent pe segmentul de import si distributie de solutii si echipamente de securitate, prezenta ce-i asigura un loc bine meritat in integrarea, instalarea sau trainingul echipamentelor si solutiilor de securitate.

Prin magazinul online deschis la www.neitechnics.ro, NEI HOLDING vine in intampinarea clientilor finali, lasand la indemana acestora posibilitatea de a alege, functie de gradul de securitate care se doreste acoperit si functie de buget, echipamente de securitate la preturi corecte, atractive.

Informatii suplimentare pot fi gasite: www.neitechnics.ro.

Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neiholding.ro

 

Str. Ghiozdanului, nr. 6A

Sector 1, Bucuresti

Mobil: (+40) 742.044.510

Fax: (+40) 213.10.00.99

magazin online sisteme alarma echipamente securitate nei technics securitate