Automatizari de porti pentru extra confort

Daca locuiesti la casa probabil te-ai saturat sa cobori din masina, sa deschizi portile si apoi sa le inchizi de fiecare data cand vii cu masina. O automatizare de porti va creste substantial confortul si securitatea locuintei tale. Printr-o simpla apasare a unui buton de pe telecomanda actionezi portile de la distanta.



Automatizarile de porti se impart in 2 categorii, in functie de tipul portilor:


automatizari pentru porti batante


automatizari pentru porti culisante (glisante)



Un kit complet de automatizare a portilor este compus din: unul sau 2 motoare, unitate de comanda, receptor radio, fotocelule, lampa de semnalizare si telecomenzi. Pentru automatizarile culisante este necesara si cremaliera. Alegerea kit-ului de automatizare se face, in primul rand, in functie de latimea si greutatea canatului portii. Exista solutii inclusiv pentru situatia in care nu este posibila racordarea la reteaua de energie electrica, folosind un acumulator si un modul solar special concepute.



Daca aveti si o usa de garaj automatizata, atunci puteti programa telecomanda astfel incat sa comandati portile si usa de garaj de pe aceeasi telecomanda. Un alt accesoriu interesant este telecomanda HSZ, care se monteaza in locasul brichetei auto. Sau poate doriti sa actionati portile folosind telefonul mobil. In acest caz va recomandam solutia Home Control, disponibila pentru telefoane cu SO Android, prin care puteti actiona pana la 6 echipamente electrice (de exemplu portile, usa de garaj, sistemul de iluminare, sistemul de alarma, irigatii, iluminare etc).



Detinem know-how-ul si produsele necesare pentru a va face viata mai usoara.



Pe VonMag.ro veti gasi automatizari de porti Hormann, Nice, BFT, Roger, Erreka, Mhouse, V2. Avem peste 10 ani de experienta ca dealer autorizat Hormann (producatorul nr 1 in Europa) si va putem oferi usi de garaj si actionari de porti cu cel mai bun raport calitate-pret.



Oferim suport tehnic gratuit pentru alegerea celui mai potrivit sistem de automatizare conform cerintelor dvs.

automatizari porti telecomenzi porti porti batante porti culisante