Servicii de sablare in toata tara: Sablam-TOT se extinde la nivel national

Datorita numarului extrem de mare de cereri, Echipa SablamTOT a decis sa se extinda la nivel national si sa ofere servicii de sablare si curatenie industriala pentru orasele din cele patru zone ale tarii.Povestea Rovent SablamTOT a inceput in urma cu opt ani, si a devenit in scurt timp o afacere cu un succes rasunator.Firma si-a cladit o reputatie de furnizor prompt, cu servicii de calitate, economice si un program flexibil.Asadar incepand in aceasta primavara echipa SablamTOT se poate deplasa in orice colt al tarii. Extinderea la nivel national a necesitat formarea unor divzii care sa se ocupe de nordul, sudul, estul si vestul tarii.Pentru zona de sud divizia de sud SablamTOT ofera servicii de sablare in Craiova.Pentru zona de nord a tarii divizia de nord SablamTOT ofera servicii de sablare in Piatra Neamt.Pentru zona de vest a tarii divizia de vest SablamTOT ofera servicii de sablare in Cluj.Pentru zona de est a tarii divizia de est SablamTOT ofera servicii de sablare in Constanta.Unul dintre marele avantaje al serviciilor SablamTOT este acela al folosirii de aparatura mobila pentru sablare si curatare. Fiecare aparat folosit pentru lucrarile de curatare si sablare este performant, iar procesele de curatare se pot efectua la domiciliul clientului.In ceea ce priveste calificare personalului, echipa SablamTOT este o echipa ce detine calificare profesionala. Personalul este instruit periodic, si participa la cursuri de formare pentru a indeplini cele mai inalte standarde din domeniul sablarii si curateniei industriale.Echipa SablamTOT ofera servicii complete de curatare si sablare precum:Sablare cu nisip sau cu alte materiale de tip abraziv: perfecta pentru suprafetele din metal, sticla, minerale etc.

Sablare cu bicarbonat de sodiu (sablare cu soda): perfecta pentru restaurare, curatarea monumentelor sau a fatadelor.

Sablare cu gheata carbonica: perfecta pentru curatarea suprafetelor delicate, este si 100% ecologica.

Curatare cu abur uscat: perfecta pentru indepartarea depunerilor de grasime sau alte reziduuri, igienizarea si curatarea suprafetelor.

Hidrosablare: o metoda de spalare cu ajutorul careia se pot curata cu ajutorul unui jet puternic de apa suprafete atat interne cat si externe.

Curatare hote: perfecta pentru curatarea si degresarea sistemelor de exhaustare

Curatarea de tubulaturi interioare (ghene de gunoi): curatare si igienizarea zonele de debarasare a gunoiului menajerPentru orice fel de informatie sau nelamurire echipa va sta la dispozitie cu urmatoarele:Site-ul SablamTOT: http://www.sablam-tot.ro

E-mail SablamTOT: sablamtot@gmail.com

Numarul de telefon SablamTOT: 0765390791