SISTEMELE DE DEGIVRARE TOTAL HEAT

Sistemele de degivrare Total Heat sunt o solutie inteligenta care va ajuta sa preintampinati neplacerile domestice si nu numai, cauzate de sosirea iernii.

Iarna vine de obicei tot cand ne asteptam mai putin. Este o chestiune general valabila sa fim surprinsi de intemperii sau de situatii neprevazute, destul de des intalnite in zonele in care iernile se dovedesc a fi nemiloase. Gerul napraznic poate afecta sistemele exterioare de scurgere. Din cauza apei care ingheata, nici burlanele, nici jgheaburile si nici tevile de apa nu sunt scutite cand gradele coboara mult sub zero.

Temperaturile extrem de scazute si depunerile masive de zapada pot cauza daune la suprafata acoperisurilor, cat si a jgheaburilor, blocandu-le. Efectul blocarii scurgerilor de apa prin burlane este formarea turturilor, un real pericol pentru oricine se afla prin preajma.

Conductele externe care alimenteaza cu apa locuinta proprie sau lacasul animalelor, expuse conditiilor vitrege din perioadele invernale, pot de asemeni sa inghete. Izolatia externa a cladirilor si tencuiala este posibil sa nu fie suficiente pentru a proteja instalatiile de apa, acestea putand deveni in scurt timp, inutilizabile. In situatii mai grave, circuitele grav afectate de temperaturile negative, pot cauza daune intregii instalatii si drept urmare, cheltuieli semnificative pentru lucrarile de reparatie.

Toate aceste pericole se pot evita daca va decideti sa adoptati un sistem special de dezghetare a zonelor cu probleme, expuse conditiilor atmosferice. Aceste sisteme poarta denumirea in limbaj tehnic, de sisteme de degivrare.

Fluidificarea blocurilor de gheata formate de-a lungul conductelor, cat si prevenirea acumularilor de zapada de pe acoperisuri, sunt posibile cu ajutorul tehnologiei Raychem si a cablurilor electrice FroStop Black. Utilizarea acestora prezinta avantaje concrete, incepand de la functia de incalzire si pana la usurinta montajului. Cablurile FroStop Black se aplica direct pe teava, in interiorul burlanelor sau imediat sub izolatie, putand fi reglate in functie de lungimea dorita.

Cablurile electrice Raychem utilizate pentru incalzirea conductelor, impiedica inghetarea acestora, preintampinand scurgerile cauzate de deteriorarea instalatiilor de apa. Conductele raman intacte si functionale, chiar in prezenta temperaturilor scazute.

In cazul aplicarii in interiorul jgheaburilor si burlanelor, cablurile FroStop Black faciliteaza topirea zapezii si a ghetii care se formeaza pe acoperisuri. Senzorii detectand atat umiditatea ambientului, cat i temperaturile joase, cablul auto-reglant favorizeaza topirea zapezii si inlatura pericolul formarii de sloiuri de gheata. Scurgerea apei se face astfel in deplina siguranta, de-a lungul jgheaburilor si burlanelor montate.

Consumul energetic redus se datoreaza tehnologiei care permite auto-reglarea temperaturii cablului. Cand temperatura atmosferica va creste peste valoarea de referinta sau cand umiditatea este inferioara nivelului setat, intregul sistem se opreste, fara o risipa energetica inutila.

Sistemele de degivrare Raychem permit decongelarea rapida a tuturor suprafetelor mentionate anterior, fiind aplicate cu succes nu doar la nivelul locuintelor rezidentiale, ci si in cazul cladirilor industriale, publice sau comerciale.

In ultimii ani, oamenii au inceput sa acorde o tot mai mare importanta gasirii metodelor de protejare a suprafetelor externe de la inghet. Societatea Total Heat le propune clientilor sai diferite solutii, prin utilizarea cablurilor electrice ce asigura incalzirea suprafetelor exterioare, conductelor, jgheaburilor si burlanelor.

 

Tehnologia inovativa Raychem, adoptata de societatea Total Heat, se regaseste in sistemele de degivrare inteligente FroStop Black, care garanteaza comfortul si siguranta voastra, a familiarilor si nu in ultimul rand, a propriei locuinte. 

sisteme de degivrare degivrare jgheaburi degivrare burlane