Nu te-ai inscris deja? Grabeste-te, mai ai doar 2 zile la dispozitie!

Menatwork, furnizorul la 360 de grade de solutii complete pentru amenajari de interior si exterior, iti ofera sansa de a scapa timp de 2 ore de mediul agitat al orasului.



Ce castigi ?


O aventura de neuitat, pe care ZBORUL cu BALONUL ti-o ofera. Timp de cateva ore vei strabate cursuri de apa si suprafete intinse de padure. Razele tarzii ale apusului te vor veghea in calatoria inedita.



Cum castigi ?
Trebuie doar sa dai start relatiei Like-Like in pagina de Facebook eMenatwork pe care o gasesti la adresa www.facebook.com/emenatwork. Asadar, e foarte simplu: intri in pagina de facebook, apesi butonul de like si esti inscris automat in tombola castigatoare.





De asemenea, in cazul in care consideri ca norocul tau are nevoie de un imbold in plus , poti intra in tombola cu 2 sanse de castig sugerand pagina concursului prietenilor din Facebook. Grabeste-te insa, mai ai doar 2 zile la dispozitie!





Cand castigi ?
Luni, 26 septembrie 2011, vei afla daca sansa ti-a suras! Intra acum in pagina de facebook eMenatwork www.facebook.com/emenatwork, apasa butonul de Like si noi te vom inregistra automat pe lista posibilior castigatori!



Pentru a afla mai multe detalii despre concurs te invitam sa vizitezi pagina oficiala, disponibila la adresa http://www.emenatwork.ro/ 

 



Despre Menatwork

Menatwork este un important furnizor de materiale pentru constructii, produse pentru amenajari interioare si finisaje, echipamente pentru instalatii electrice, corpuri si sisteme profesionale de iluminat, echipamente termice si sisteme de climatizare.

Menatwork a devenit partenerul preferat de afaceri, prin atitudine si competitie onesta. Lucru confirmat de portofoliul de proiecte, printre care se numara : hotelurile de 5 stele Radisson SAS si Howard Jonson sau complexul de cladiri Baneasa






concurs concurs inedit concurs zbor u balonul ultimele zile de concurs concurs emenatwork