Suc de piersici, un nou sortiment de Sucuri de sezon Valea Mare



Suntem bucurosi sa venim cu noutati proaspete direct din natura si va invitam sa ii urati bun venit unui nou membru al familiei noastre de sucuri naturale: Suc de piersici Valea Mare la sticla de 300 ml.

Asa cum v-ati obisnuit respectam reteta de suc 100% direct din fruct, fara adaos de zahar, apa, fara coloranti sau conservanti. Puteti savura astfel o bautura sanatoasa care va ofera gustul autentic si beneficiile piersicilor, fiind obtinut direct din fruct si nu din concentrat!

Astfel dorintele consumatorilor nostri au fost ascultate si respectate si continuam sa largim gama de Sucuri de sezon Valea Mare, in asteptarea toamnei si mai ales a noului sezon de Suc de mere Valea Mare.

Suc de piersici Valea Mare alaturi de Suc de cirese si  Suc de capsuni

Veti putea gasi Suc de piersici Valea Mare in magazinele traditionale si alte locatii care incurajeaza alimentatia naturala si un stil de viata sanatos.

In cadrul gamei de Sucuri de sezon Valea Mare se regasesc inca doua sortimente – Suc de capsuni si Suc de cirese – imbuteliate in recipiente de sticla de 300 ml, usor de transportat si usor de consumat.

Pentru alte surprize de sezon urmariti cu atentie site-ul www.valea-mare.ro. Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Pentru a afla cea mai apropiata locatie de unde puteti cumpara sucurile Valea Mare si pentru alte informatii contactati echipa Valea Mare:
S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L.
Str. Baracie nr. 544, 117805
Valea Mare - Pravat, Arges
Tel/Fax: 0248 557 038
Email: info@valea-mare.ro
www.valea-mare.ro
http://blog.valea-mare.ro
www.facebook.com/valeamare

 

 

suc de piersici suc de mere valea mare