Ai plante artificiale in casa? Invata cum sa le ingrijesti corect!

Un decor cu plante artificiale este mereu binevenit in orice casa, mai ales datorita faptului ca il poti avea pe tot parcursul anului cu un minim efort de intretinere. Daca si tie iti place sa te inconjori de cat mai mult verde, alege dintr-un magazin specializat toate sortimentele de plante artificiale care iti plac si care iti ofera o stare de spirit cat mai buna. Pe langa faptul ca sunt foarte rezistente si se adapteaza oricarui climat, plantele artificiale nu au nevoie de foarte multa atentie. E suficient sa respecti cativa pasi de intretinere pentru a te putea bucura de frumusetea lor permanenta. Afla cateva sfaturi practice legate de intretinerea unor plante artificiale si invata sa iti decorezi locuinta mai ceva ca un designer profesionist!

Sterge-le de praf cu o carpa moale
Daca ai achizitionat recent plante artificiale, e suficient sa le scuturi de praf si sa le cureti saptamanal cu o carpa moale si umeda. In schimb, daca nu ai mai sters praful de ceva timp, poti aseza plantele artificiale sub dus, insa e important sa te asiguri ca apa nu va intra si in vasul in care acestea sunt pastrate. De asemenea, evita sa folosesti apa fierbinte, deoarece aceasta ar putea atenua stralucirea culorilor in timp. Oricat de mult ti-ai dori ca plantele tale sa arate impecabil, evita sa folosesti detergent de rufe sau de vase pentru a le curata, intrucat compusii chimici pot decolora materialul. 

Pulverizeaza apa 
O alta modalitate de a curata un decor cu plante artificiale poate fi pulverizarea cu apa. E suficient sa ai la indemana o sticla de tip spray si sa pulverizezi cate putin spre plante. Astfel, murdaria se va scurge, iar plantele artificiale se vor usca imediat. Daca urmele sunt persistente si refuza sa dispara in urma pulverizarii, poti folosi o carpa curata si cat mai fina si sa le stergi usor. 

Dupa cum vezi, nu exista foarte multe metode pentru a-ti ingriji plantele artificiale, mai ales ca acestea nu sunt deloc pretentioase si nu au nevoie de foarte multa atentie. Praful este singurul lor "inamic", asa ca e important sa te asiguri ca mentii mereu curatenia in casa si, implicit, in decorul verde. Gratie rezistentei lor si a faptului ca nu se deterioreaza atat de repede ca cele naturale, plantele artificiale iti vor improspata fiecare colt al locuintei si te vor face sa te simti ca si cum ai fi in mijlocul naturii. 

Te intrebi de unde poti achizitiona cele mai bune plante artificiale? Magazinul online LeafShop.ro este partenerul tau de incredere atunci cand vine vorba de un decor exceptional si o atmosfera vivace oferita de florile si plantele ornamentale. La sectiunea "plante artificiale" vei gasi diverse sortimente, printre care iarba decorativa in ghiveci, feriga artificiala, frunze artificiale de Filodendron verde, crengute de maslin artificial verde, ghirlanda de iedera artificiala, eucalipt artificial in ghiveci etc. Comanda online cele mai frumoase plante artificiale si te vei bucura de preturi avantajoase si livrare profesionista. Casa ta merita cele mai frumoase spatii verzi! 

plante artificiale LeafShop