Sobe pe Gaz GPL la cele mai bune preturi!

Soba pe gaz GPL

Iarna se apropie cu pasi repezi si nu ar trebui sa lasi problema incalzirii pe ultima suta de metri. Incalzirea devine o chestiune de mare interes in aceasta perioada mai ales pentru cei care locuiesc la case. Acestia sunt intr-o permanenta cautare de solutii ieftine, moderne si adecvate pentru incalzirea locuintelor. Soba ramane una din optiunile demne de luat in considerare. Soba asa cum o stim fiecare din noi a evoluat in ultimii ani, astfel ca azi putem profita de modele eficiente, compacte si usor de manevrat, de putere mare si putere reglabila, care respecta toate standardele de siguranta in domeniu. 

In continuare va aducem in atentie doua sobe care se pot dovedi de mare ajutor in sezonul rece. 

Soba Hausberg - doua promotii de top

1. Soba pe gaz GPL Hausberg,4200 W,3 trepte putere. Aceasta soba este fabricata dintr-o tabla emailata, placuta ca aspect si la atingere. Este neagra, astfel ca isi poate gasi cu usurinta locul in orice colt al camerei si in orice incapere. Are dimensiuni compacte si este prevazuta cu roti de sustinere, ceea ce inlesneste operatiunea de manevrare. Practic o puteti muta cu usurinta dintr-o incapere in alta, in functie de locul in care petreceti mai mult timp. Soba portabila se dovedeste extrem de eficienta in locatiile care nu au fost inca echipate cu aparate de incalzire fixe, dar si in acele incaperi unde alte solutii de incalzire nu sunt suficiente. Poate fi reglata in 3 trepte in functie de gradul de incalzire pe care il doriti. Se conecteaza la o butelie pe gaz si are un consum relativ mic de doar 0.305 kg/ h. O puteti comanda la reducere, cu garantie 2 ani si livrare gratuita prin curier. 


2. Soba gaz GPL si electrica Hausberg, 4200 W,3 trepte putere. Spre deosebire de soba despre ca am discutat anterior, acest model este prevazut cu aprindere electrica. Are o putere electrica de 400Wx3 si o putere pe gaz de 1,3kW-4,2kW. Cantareste doar 10 kg si poate fi deplasata usor prin impingere pe rotile inferioare. Exteriorul este confectionat dintr-o tabla groasa de 0.55 mm, ceea ce asigura fiabilitatea produsului in timp, o marja de siguranta, dar si dispersarea foarte buna a caldurii. Caldura se emana prin zona gratarelor special prevazute pe partea laterala. Soba are mai multe gauri de aerisire pentru ca aerul cald sa fie cat mai bine difuzat. Ajustarea nivelului de caldura se poate face pe 3 trepte, in functie de cat de cald doriti sa fie in incapere. Pentru ca vorbim de o soba electrica, aceasta vine insotita de cablul de alimentare pentru a fi conectata la priza. 


Daca o astfel de soba pe gaz (si electrica) ar fi foarte utila pentru locuinta sau spatiul dumneavoastra de lucru, comandati-o din timp.


soba pe gaz

soba pe gaz

Soba gaz gpl soba electrica