Conectys angajeaza agenti de Call Center / Limba germana

Conectys, grup de companii cu birouri in Belgia si Romania, specializat in servicii de Outsourcing (BPO si Contact Center), cu sediul central in Bucuresti, anunta pentru luna Februarie 2011 lansarea unei noi campanii de recrutare de agenti de Call Center pentru proiecte de Inbound Customer Support. In prezent compania are aproximativ 150 de angajati si doreste sa angajeze pana la sfarsitul lunii aprilie inca 50 de agenti de call center.

Campania de recrutare realizata de Conectys se adreseaza in principal studentilor si tinerilor absolventi vorbitori nativi / fluenti de limba germana si engleza, si include job-uri cu un program flexibil (full-time, part-time, de seara, de weekend, etc.) care permite viitorilor angajati sa isi continue studiile. Experienta nu este obligatorie. Se cere o foarte buna cunoastere a limbii germane si abilitati de operare pe calculator.

Conectys a demarat la sfarsitul anului 2010, o serie de noi proiecte si servicii de Customer Support, unul dintre acestea fiind pentru cel mai mare producator de Gaming Devices din Statele Unite ale Americii. Noul client Conectys a intrat in 2010 pe piata europeana cumparand mai multe brand-uri din industria de Gaming, iar specialistii Conectys asigura asistenta tehnica pentru utilizatorii din Germania, Franta, Anglia si Spania. Atat pentru noul client cat si pentru proiectele aflate deja in derulare, Conectys este in cautare de tineri talentati, cu abilitati tehnice si vorbitori avansati ai limbilor germana, engleza, precum si alte limbi europene.

Conectys ofera potentialilor angajati un pachet salarial atractiv, care cuprinde printre altele si acoperirea cheltuielilor de relocare pentru persoanele care nu sunt rezidente in Bucuresti.

Pana in acest moment, compania a furnizat servicii de contact center exclusiv pentru clienti din Europa de Vest. Recent, Conectys a semnat contracte cu doi clienti din Statele Unite ale Americii, iar in a doua jumatate a anului 2010 a intrat si pe piata serviciilor din Romania.


Despre Conectys

Conectys este o companie de Outsourcing specializata in servicii profesionale de BPO si Contact Center. Conectys activeaza in Romania de 7 ani, oferind solutii personalizate clientilor din diferite domenii de activitate: financiar-bancar, telecomunicatii, gaming, cercetare medicala, resellers etc.

In prezent, compania ofera servicii de Customer Support, Customer Care, Data Entry, Data Processing, Data Validation etc., in mai mult de 20 de limbi straine. Calitatea serviciilor Conectys este recomandata de certificarea ISO 9001:2008, de numarul in crestere al clientilor in ultimii doi ani, cat si de numarul clientilor care au crescut volumul activitatilor externalizate catre Conectys.

In Conectys oamenii sunt considerati ca fiind resursa cea mai importanta a companiei. Avand atragerea si loializarea celor mai buni profesionisti ca fundament al calitatii serviciilor, Conectys este intr-o continua cautare de tineri talentati, creativi si pentru care dezvoltarea personala este o prioritate.

angajari call center agenti de call center customer support call center provider servicii de call center