Restaurantul Capri se deschide cu o invitatie la mustarie





 

Dupa ce a lucrat timp de 14 ani ca bucatar,bucatar sef la cateva dintre cele mai rafinate restaurante din Bucuresti, Cristian Titirisca a hotarat in 2004 sa porneasca propria afacere cu o investitie de 20.000 euro. Pizzeria Capri a fost primul pas in acest sens, oferind pizza atat in restaurant cat si cu livrare la domiciliu, ajungand astazi sa fie una dintre pizzeriile de renume din sectorul 6 al capitalei. Urmatorul pas a fost cateringul pentru evenimente corporate pentru ca in 2008 sa deschida laboratorul de cofetarie pe segmental horeca.

 

Restaurantul inaugurat astazi este o etapa fireasca de dezvoltare a business-ului Capri. Cu o investitie de 350.000 euro, Restaurantul Capri poate gazdui evenimente de pana la 300 de persoane  “In ciuda vremurilor pe care le traim, cand altii aleg sa inchida business-ul si sa stea in asteptarea vremurilor mai bune, noi am ales sa investim. Suntem convinsi ca cei ce vor pasi pragul nostru vor fi atat de incantati de rafinamentul specialitatilor culinare si de calitatea serviciilor noastre incat vor reveni.” a afirmat cu tarie Cristian Titirisca, proprietarul business-ului Capri.

 

Dupa 6 ani de activitate, intr-o evolutie continua, echipa Capri numara 40 de oameni. “Nu ne oprim aici. Deja ne gandim la pasii urmatori: o cafenea si de ce nu si un hotel” spune cu optimism Cristian Titirisca.

 

Restaurantul dispune de o suprafata mare, aproximativ 600 mp, cu finisari si decoratiuni interioare intr-o combinatie perfecta de modern si classic, ideal pentru organizare petreceri, evenimente corporate, nunti, botezuri si alte mese festive.

Restaurantul Capri  isi asteapta clientii zilnic,  intre orele 10:00 -23.30, cu posibilitatea prelungirii programului la cerere.



 

Adresa:
Bd. Iuliu Maniu, Nr.484
(inainte de benzinaria Petrom de langa Metro Militari)

 

Program: 10:00 - 23:30

 

Pentru rezervari: telefon/fax: 021.311.51.53/54; 0730.094.662

 

E-mail: office@restaurantcapri.ro / cristian@capripizza.ro

 

Numar locuri: 300

 

Facilitati:

 






internet wireless (wifi)




se pot organiza evenimente (nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate, kids party etc.)




aer conditionat




terasa




tv




plata cu cardul




locuri de parcare






 

Poze Restaurant: http://dl.transfer.ro/capri_restaurant-transfer_ro-30sep-83e0ef.rar

restaurant mustarie investitie