Babol.ro producător român de cizme din PVC și din cauciuc

Astăzi vorbim despre Babol Exim SRL, unul dintre cei mai mari producători de cizme PVC din România . Totul a început pe la jumătatea anilor ’90, când doi antreprenori români au dezvoltat această afacere, cu principalul obiect de activitate: comerțul cu încălțăminte din PVC și cauciuc. Cererea a fost mare și pasul către a produce în regim propriu aceste modele, a fost unul firesc.

În diverse domenii de activitate, în care există pericolul de accidentare, este necesar să se folosească încălțăminte de protecție, cum ar fi cizmele speciale fabricate din PVC, cauciuc sau din polimeri cu caracteristici specifice.

În funcție de utilizarea lor, cizmele se împart în mai multe categorii:

- Protecție apă - noroiAceastă categorie cuprinde cele mai multe modele: pentru bărbați, damă sau pentru copii. Ele sunt impermeabile și oferă o siguranță sporită împotriva alunecării pe noroi. Au o talpă realizată dintr-un material care, împreuna cu o formă specială a tălpii împiedica alunecarea pe suprafețele alunecoase de la locul de munca (agricultură, sanțiere de construcții, domeniul forestier). Protecția picioarelor la locul de muncă este un lucru esențial atât pentru barbați cât și pentru femei și poate face diferența între o rănire banală și un accident care te afectează pe termen lung sau chiar permanent. Sănătatea în munca este unul dintre cele mai importante aspecte, iar îmbrăcămintea de protecția muncii împreună cu încălțămintea de protectie si toate celelalte accesorii menite sa protejeze sunt cruciale. 

- Albe pentru industria alimentară, care sunt realizate prin procedeul de injecție din PVC special, oferind o buna protectie . Cizmele sunt rezistente la produse petroliere si grasimi de origine animală, respectând standardele în vigoare. Măsuri disponibile 36-45. Detalii pe site.

Pescărești (http://babol.ro/categorii/31-cizme-pescar.html)  – cizmele sunt fabricate special pentru pescuit sau pentru protecție în mediile cu apă și lichide. Ele oferă o protecție sporită până la șold sau până în zona abdominală (modelul cu pieptar). Cizmele de pescar sunt realizate prin procedeul de injectie din PVC. Nu conțin PVC reciclat și nu sunt utilizați plastifianți sau alte substanțe interzise sau restricționate la utilizare. Au suport din tricot din fire acrilice sau bumbac. În partea superioară se adaugă un cloș sau un combinezon prin sudura cu înaltă frecvență. înălțime 140-160 cm. Livrare rapidă din stoc sau se pot face la comandă în funcție de necesarul dvs!

- Electroizolante. Pentru cei care lucrează în medii în care muncitorii se pot electrocuta, încălțămintea de protecție adecvată o reprezinta cizmele electroizolante, care pot fi de joasa tensiune sau de înaltă tensiune. În anumite medii, se poate acumula electricitate statică, iar pentru asta e nevoie de încălțăminte care nu conduce curentul electric, cum e cea din cauciuc sau alte materiale electroizolante.

Date de contact:

http://babol.ro/
0753301531
office@babol.ro
https://www.facebook.com/babol.ro/Cizme din PVC model UCR fabricate de Babol EXIM SRL

Cizme din PVC model UCR fabricate de Babol EXIM SRL

cizme pvc fabrica de incaltaminte cizme de protectie cizme din cauciuc cizme PVC en gross