OSF Global Services devine NetSuite Solution Provider, oferind soluţii complete de cloud computin

[Bucuresti, 20 martie 2012] - Furnizorul de servicii profesionale IT, OSF Global Services, isi anunÈ›a aderarea la programul NetSuite Solution Provider. Dupa ce anterior le-a furnizat clientilor sai doar solutia  NetSuite CRM, OSF Global Services isi extinde parteneriatul cu NetSuite pentru a valorifica noi oportunitaÈ›i de afaceri prin intermediul intregii suite de aplicaÈ›ii cloud-computing NetSuite.

OSF Global Services va implementa si va customiza aplicatii NetSuite, precum: Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM), Financials, eCommerce È™i NetSuite OneWorld – primul sistem cloud computing ce permite multinaÈ›ionalelor sa isi gestioneze afacerea È™i sa iÈ™i eficientizeze investitiile financiare. Prin implementarea È™i customizarea intregului pachet de aplicaÈ›ii dedicate managementului afacerilor, OSF asigura integrarea totala a operaÈ›iunilor clientilor sai si a filialelor internationale ale acestora.

“Configuram si implementam solutia Netsuite CRM de mulÈ›i ani in companiile clienÈ›ilor nostri”, a afirmat Gerard Szatvanyi, PreÈ™edinte È™i CEO al OSF Global Services. “Suntem incantaÈ›i sa ne folosim cunoÈ™tinÈ›ele avansate in domeniul administrarii afacerilor la nivel international si al managementului de proiecte pentru a oferi servicii performante de implementare a intregii suite de aplicaÈ›ii Netsuite”.
OSF Global Services se distinge printr-o combinație de servicii garantate calitativ, metodologii pentru asigurarea celor mai bune practici, experienta in dezvoltarea unor aplicații de ultima ora și competente superioare de integrare a noilor tehnologii. Parteneriatul cu NetSuite ii ofera companiei OSF Global Services acces la o serie de soluții performante, bazate pe tehnologii cloud computing, cu rezultate masurabile pentru companiile in cautarea unor alternative pentru sistemele ERP invechite.
 
“Extinderea portofoliul de solutii NetSuite furnizate de OSF Global Services le ofera clienÈ›ilor sai beneficiile intregii suite NetSuite pentru administrarea afacerii si se aliniaza cererii tot mai mari de tehnologii cloud computing vizibila la nivel mondial”, a declarat Craig West, NetSuite Vice President of Channel Sales (Vice Presedinte Channel Sales, NetSuite). “Parteneriatul dintre NetSuite si OSF Global Services este foarte important pentru noi, intrucat impreuna intram in cursa pentru a raspunde cererii tot mai mari de soluÈ›ii bazate pe cloud computing, care ajuta companile sa obÈ›ina rezultate comerciale mai bune”.


***


Despre NetSuite
Cu peste 10.000 de clienti in intreaga lume, NetSuite este cel mai important furnizor de solutii web de ERP, CRM, PSA si e-commerce. Pentru mai multe informatii despre NetSuite, va rugam sa vizitati www.netsuite.com.

Despre OSF Global Services
OSF ofera servicii IT profesionale garantate calitativ din anul 2003, pozitionandu-se ca integrator de tehnologie si consultant de incredere pentru IMM-uri din 17 tari. Principalul atu al companiei il reprezinta dezvoltarea de aplicatii si integrarea de tehnologii precum: Ecommerce, CRM si Cloud Computing.  Cu sediul central in Quebec, Canada, OSF Global Services are birouri in S.U.A., Romania si Ucraina. Acest mix de locatii onshore si offshore ii permite companiei sa le ofere clientilor sai suport tehnic 24/24. OSF Global Services este certificata ISO 9001:2008, Microsoft Certified, Salesforce.com Consulting Partner, Netsuite Solutions Partner si Rackspace Hosting Member Partner. Pentru mai multe informatii despre companie, va rugam sa vizitati www.osf-global.com.

OSF Globa Services NetSuite servicii IT consultanta IT cloud computing