NEI Medica si Stem SURE impreuna pentru calitate!



Ce sunt celulele stem? Care sunt avantajele recoltarii acestora? Cand si unde se pot recolta? Care sunt beneficiile pastrarii acestora?

Sunt intrebari pe care le auzim in jurul nostru zi de zi, sunt intrebari despre un subiect ce prinde din ce in ce mai mult teren in conditiile in care cercetatorii considera ca celulele stem recoltate din tesutul ombilical sunt capabile sa se diferentieze in multe alte tipuri de celule din organism, pentru a forma noi tesuturi si chiar organe. De aceea , exista sperante ca in viitor sa poata fi tratate boli incurabile astazi ca diabetul, leziunile maduvei spinarii, dementa, Parkinson, bolile cardiace sau chiar deficientele de auz. Ceea ce stim azi este ca transplantul cu celule stem este folosit in intreaga lume ca tratament STENDARD  pentru mai mult de 70 de boli cum ar fi: Leucemiile (acute si cornice), Limfoamele Hodgkin si Anomaliile celulelor rosii (Beta Thalassemia Majora).

Recentul parteneriat are ca obiectiv principal sprijinirea si informarea pacientului (in cazul de fata viitoarea mamica) in legatura cu recolatrea de celule stem la nastere. Prin intermediul clinicii Nei Medica Assist si cu suportul Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem, pacientii au acces acum la o sursa suplimentara de informare despre un serviciu medical deosebit.

Parteneriatul are scopul de a aduce un plus de valoare, incredere si calitate pacientilor actuali si viitori.

<Dincolo de orice interes comercial in cazul de fata primeaza interesul medical. Ne dorim sa promovam servicii de calitate care sa aiba impact maxim pe termen lung, poate chiar intreaga viata a copilului de la care au fost recoltate celulele stem.>, declara Dr. Bogdan Ivanescu , Presedinte Stem SURE in timp ce Dr. Catalin Stanescu, Manager NEIMEDICA ASIST intareste ideea de concentrare pe necesitatile clientilor clinicii: <Prin acest Parteneriat completam lista celor mai complexe solicitari din domeniul medical pe care NeiMedica Asist le pune zilnic la dispozitia pacientilor sai>.

Nei Medica ASSIST, situata in Zona Floreasca, strada Johann Strauss nr. 2A, te asteapta cu dotari la cele mai inalte standarde,toata gama de servicii medicale de specialitate, laborator propriu de analize medicale si personal medical de specialitate dedicat si profesionist

MEDICINA DE LABORATOR, DERMATOLOGIE, UROLOGIE, PSIHOLOGIE, NEUROLOGIE, OFTALMOLOGIE ORL, PEDIATRIE, GINECOLOGIE, IMAGISTICA-ECOGRAFIE sunt doar cateva dintre specialitatile pe care clinica le pune la dispozitie.

Stem SURE este reprezentanta in Romania a Bancii StemCARE – cea mai mare si experimentata banca de celule stem din Regatul Danemarcei si Scandinavia. Stem Sure a fost autorizata sa isi desfasoare activitatea de catre Agentia Nationala a Transplatului din Romania incepand din 30.04.2009.

Stem SURE aduce in Romania experienta de peste 10 ani a serviciilor medicale daneze setand astfel noi standarde de calitate pentru piata romaneasca a celulelor stem si impactand pozitiv asupra viitorului copiilor romani.

Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.neimedica.ro si www.stemsure.ro

Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neipandorra.ro

celule stem nastere Nei Medica medicina muncii servicii medicale