Noul centru stomatologic Swiss Ecodent Clinic va ofera o modalitate unica de abordare a fiecarui pac

Centrul Stomatologic Swiss Ecodent Clinic din strada Rahmaninov nr. 2 A a fost inaugurat pe data de 1 septembrie 2011, in cadrul unei receptii de gala, onorata de reprezentanti ai media si ai inaltei societati bucurestene.

 

Ecodent cuprinde si ofera intreaga gama de servicii stomatologice, sustinute de o echipa profesionista, cu experienta de lucru internationala si dotari de ultima generatie.


Intreaga desfasurare a activitatilor din cadrul clinicii respecta principiul elvetian, accentul fiind pus pe calitatea serviciilor, siguranta si discretie. Astfel, respectarea programãrilor este un punct crucial in desfasurarea activitatii, conform cu caracterul elvetian al companiei, clinica facandu-si un titlu si o datorie de onoare pentru respectarea programarilor. La Swiss Ecodent Clinic, pacientii nu vor astepta niciodata in salile de asteptare.

 

Echipa medicala reuneste specialisti cu competente in protetica si implantologie dentara, chirurgie, endodontie, parodontologie, profilaxie si cosmetica dentara. Intreaga activitate a clinicii este coordonata de catre medicul stomatolog Dr. Dr. Christian Marmandiu (doctorand si masterand in chirurgie-implantologie, cu activitate de peste 20 de ani si experienta a peste 10.000 de implanturi inserate, competentele sale fiind international recunoscute in Elvetia, Germania si SUA) si de catre Prof. Dr. Ion Patrascu. Specializarile continue ale medicilor nostri mentin know-how-ul profesional la cele mai inalte standarde.

  

Dr. Dr. Christian Marmandiu: “ La Swiss Ecodent Clinic, personalul medical este implicat si dedicat pentru a oferi pacientilor asistenta si servicii la standarde de performanta, calitatea igienei fiind definitorie pentru activitatea noastra. Cunostintele si experienta vasta in domeniul practicii stomatologiei se regasesc in modalitatea terapeutica de abordare a fiecarei situatii, pacientii beneficiind de tratamente personalizate, raportate specific la fiecare diagnostic.”

 

Prof. Dr. Ion Patrascu: „Folosim in clinica noastra laserul dentar, atat in cazurile de chirurgie, parodontologie, cat si ultima evolutie in albirea dintilor”.

 

Acest procedeu este unul mult mai rapid, cu mai putine dureri in timpul si post tratament, avand si o durata mai lunga de mentinere a albului.

Investitia necesara deschiderii centrului s-a ridicat la aproape 1 000 000 de euro, in care este inclusa aparatura de ultima generatie, marca Kodak.

 

Echipamentele de radiologie panoramica si retro-alveolara digitala genereaza imagini de inalta calitate, cu rezolutie ridicata, evidentiind cu acuratete cele mai importante detalii clinice si reducand riscul iradierii conventionale cu 90%, datorita tehnologiei 100% computerizate.

 

Fiecare interventie chirurgicala, mai ales cele implantologice, necesita o tomografie (imagine 3D), in scopul de a avea informatia maxima despre campul operator. Pregatim optim fiecare pacient in vederea rezolvarii cazului in cel mai bun mod cu putinta.

  

Mai multe informatii la telefon: 021.9394 sau pe www.swiss-ecodent.ro