E timpul sa ai ferestre noi

Necesitatile de baza ale unei case nu sunt foarte multe, dar importante, mai ales daca vorbim despre ferestre. Lumineaza camerele, ne hranesc cu aer curat, pastreaza afara ploaia iar daca mai au si un design aparte faca casa frumoasa atat in interior cat si in exterior.


Daca in schimb iarna trecuta ai avut prea mult curent si frig in casa, ia in considerea sa cumperi ferestre noi. Vei vedea ca nota de plata pentru caldura va scadea cu cel putin 25 de procente. La venirea primaverii, este timpul sa spui „La revedere!” ferestrelor tale vechi si sa cumperi unele noi.

Daca nu stii cum sa fie, lasa-ne sa iti facem o sugestie- din lemn! Este luminos, puternic si poate avea nenumarate forme si culori. Daca alegi ca tamplaria sa mai fie si din lemn startificat, atunci treaba este cat se poate de simpla. Nici preturile nu trebuie sa te ingrijoreze, sunt mult mai mici decat crezi.

Cu un set de ferestre noi, o sa ai impresia ca te-ai mutat in casa noua. Stim ca pana acum la moda a fost sa ai ferestre din PVC sau aluminiu, dar sa fim seriosi, aspectul acestora nu este unul atat de placut. Majoritatea proprietarilor se ingrijoreaza cand vorbim de tamplarie din lemn startificat pentru ca au impresia ca se ingrijeste foarte greu, lucru complet neadevarat.

"Garantia ferestrelor din lemn stratificat este de cel putin 5 ani, iar dupa aceea, ingrijite corect au ai viata de la 50 la 100 de ani. Gandeste-te foarte bine cand vrei sa faci schimbarea de ferestre pentru ca acum casa ta poate sa arate si bine si sa fie si foarte confortabila", a declarat domnul Ludovic Peter, director de vanzari in cadrul companiei Holzer Tehnic din Sebes, Judetul Alba


Nu faci atat de multe economii pe cat crezi cu ferestre PVC, si sa fim seriosi, imaginea de casa-spital nu incanta pe nimeni. Trebuie sa invatam sa ne rasfatam cu produse de calitate, care ne perimit sa ne bucuram real de viata. Lemnul reuseste sa faca dintr-o casa, casa visurilor tale. Naturalul nu o sa fie niciodata demodat. Acum exista tamplarie din lemn stratificat si beneficiile PVC-ului se pot confunda extraordinar de bine cu ale acestuia.

Alegi culoarea si tipul de lemn dupa pofta inimii si asa vei avea parte de un look al casei tale asa cum iti doresti. Ai nevoie de ferestre noi si singura metoda este sa treci la treaba chiar acum, studiaza problema online, si fa o bucurie atat tie cat si familiei ta.

ferestre usi usi interior usi exterior scari lemn interior