www.emirano.ro acum si in Bulgaria si Ungaria



 Initiativa a aparut ca urmare a numeroaselor cereri primite prin intermediul magazinului online dar si a unui studiu care arata o carenta a celor doua piete pe zona de accesorii si accesorii de calatorie de calitate.

 

“Ideea de extindere inspre pietele invecinate nu este una noua pentru Mirano Group dar consider ca acesta este momentul optim pentru punerea ei in practica. Si asta pentru ca acum avem www.emirano.ro ,un fantastic mijloc de patrundere prudenta pe doua piete straine.”, declara Raed Jawahey Director Executiv Mirano Group.

 

Planul se va pune in aplicare prin transformarea emirano.ro in magazin multilanguage dar si prin incheierea unui acord cu o companie de curierat care sa livreze in tarile vecine. In felul acesta, sistemul de functionare al magazinului va fi acelasi pentru noi clienti straini ca si pentru cei romani.

Platforma de e-commerce include toate produsele Kipling, Delsey si Mirano existente in stocul importatorului, oferind astfel o gama extrem de completa si variata de accesorii in doua piete in care brandurile internationale Kipling si Delsey nu sunt comercializate.

Mirano Group este o companie romaneasca prezenta de peste 15 ani in piața de retail și real estate. Proiectele de retail cuprind magazine multi brand și monobrand – Mirano, Delsey, Kipling și Pierre Cardin- iar cele de real estate variaza de la complexe comerciale și hale industriale pana la cladiri de birouri.

emirano.ro bulgaria ungaria extindere initiativa