Usi de garaj pentru optimizarea spatiului

In fiecare moment al vietii tale, trebuie sa ai siguranta ca familia ta este in siguranta pentru a te bucura de alte aspecte ale vietii. La fel se intampla si cu masina ta. Ea trebuie sa fie in siguranta, ferita atat de eventuale efractii cat si de conditiile meteo nefavorabile. Faptul ca usile de garaj sunt vopsite in camp electrostatic iti garanteaza ca ele nu vor fi afectate de factori chimici si fizici din mediul exterior.
Garantia lucrului bine facut vine din multumirea unui numar foarte mare de clienti multumiti, care apreciaza respectul echipei noastre fata de dorintele si referintele lor. Cele mai potrivite usi de garaj pentru stilul arhitectonic preponderent din tara noastra, sunt usile de garaj tip rulou. Acestea sunt destul de silentioase, fiabile, iti optimizeaza spatiul din garaj si iti permite sa intri intr-un mod comod. Cel mai important atribut al acestor usi garaj este acela ca ele pot contine un sistem antiefractie, ce iti va asigura protectia si siguranta familiei tale si a masinii. Protectia impotriva raufactorilor este lucrul pe care trebuie sa-l iei in consideratie in momentul in care alegeti sa achizitionati o usa de garaj.
Lamelele usilor de garaj rulou sunt realizate din aluminiu, umplute cu spuma poliuretanica izolatoare si dimensiunea lor este de 55 sau 77 mm. Aveti posibilitatea de a alege culoarea pe care o doriti pentru modelul de usi garaj rulou, sau puteti opta pentru cele clasice. Durata de viata a oricarui tip de usi de garaj este de aproximativ 20 de ani.
Pentru comenzi si detalii suplimentare:
WEB:www.uside-garaj.ro
Telefon: 0757.082.001
E-mail: vanzari@uside-garaj.ro

usi usi garaj usi de garaj usi rulou usi garaj rulou