Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre Moroccanoil

Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre Moroccanoil

Dupa peste un deceniu de succes la nivel global, produsele de infrumusetare a parului marca Moroccanoil continua sa devina favoritele a tot mai multe femei, din intreaga lume. Dincolo de calitatile tehnice, de gama noua de produse ce este constant improspatata si de saloanele care o promoveaza, iata ce trebuie sa stii despre aceasta marca de renume.

“Viata nu este perfecta, dar parul tau poate fi”

Un citat care ne poate motiva, nu-i asa? Din fericire, nu este doar o zicala, ci poate deriva din viziunea Moroccanoil - de a crea produse pentru păr (dar si corp)  de calitate premium, menite sa ofere o frumusețe de invidiat. 

 

Nascuta din experiente, studii si testari, Moroccanoil a ajuns in 10 un brand cu renume mondial. Luna dupa luna, tot mai multe femei se indragostesc de aceste produse de infrumusetare. Ce sta in inima acestui succes? Infuzia cu ulei nutritiv de argan, bogat în antioxidanți. Aceasta este nu doar semnătură mărcii ci si fundatia pe care au fost elaborate toate produsele Moroccanoil.

 

Zece lucruri pe care trebuie sa le cunosti, dupa peste zeci ani de succes Moroccanoil

  1. Tratamentul acesta este unul dintre preferatele industriei de infrumusetare si a celebritatilor. Tocmai de aceea, a fost folosit pentru participantii a peste 160 de show-uri de moda in New York, Londra, Milano sau Paris, in cadrul Saptamanii Modei.
  2. Sticlele ce contin acest tratament sunt inchise la culoare pentru a tine la departare razele UV care ii pot face rau.
  3. Gama Light a fost lansata in 2010 datorita cererii clientelei pentru nevoile delicate ale parului blond sau deschis la culoare.
  4. Peste 3 milioane de litri de tratament Moroccanoil au fost vandute la nivel global.
  5. Tratamentul este disponibil in peste 100.000 de saloane din toata lumea.
  6. Acesta a primit peste 120 de premii, in diverse tari de pe intreg mapamondul.
  7. Culoarea Moroccanoil Blue a devenit o nuanta de albastru acceptata in celebra colectie Pantone.
  8. Trei sferturi din angajatii birourilor Moroccanoil din New York sunt femei.
  9. Fiecare sticla de tratament Moroccanoil are un cod unic de bare care ii asigura autenticitatea.
  10. Fabrica din Israel ce produse aceste produse este alimentata in totalitate prin panouri solare.

 

Bucura-te chiar acum de o multitudine de produse de infrumusetare si intretinere sub emblema renumitului brand Moroccanoil, in magazinul cu produse pentru par Haircare.ro. Este atat de simplu sa gasesti ce ti se potriveste! Pur si simplu bifeaza brandul din meniul superior al siteului si sorteaza zecile de pagini in functie de nume ori pret.

 

Mai apoi, poti fi sigura ca gasesti exact ceea ce cauti daca ne urmezi sfaturile acestea:

  • - Utilizeaza cu incredere functiile de filtrare pe care le gasesti in partea stanga a paginii (ori in partea de sus, daca folosesti tableta sau telefonul mobil)
  • - Ai o multime de functii automate, menite sa iti arate, spre exemplu, doar articolele ce se incadreaza intr-un interval de pret specificat de tine
  • - Poti sa te bucuri de recomandarile magazinului, pe baza nevoilor tale - amintim aici tipul de par sau problema cu care te confrunti la nivelul podoabei capilare
  • - Vezi fara intarziere avantajele utilizarii produselor Moroccanoil, printr-o selectie rapida. Ne referim la urmatoare subcategorii de produse: Anti-matreata / Definire bucle / Hidratare / Indreptare ori Netezire / Mentinerea culorii / Protectie termica ori UV / Reparare / Volum si stralucire.
  • - Nu uita nici de cantitatea preferata.
  • - Daca nici asa nu ai gasit ce cautai, incearca si sortarea intre articole de ingrijire a parului destinate unui scalp normal / gras / cu matreata.

 

Spor la cumparaturi, cu multe zambete si voie buna, fetelor!