Cum alegem pila de unghii potrivita

Pentru ca orice doamna si domnisoara isi doreste sa aiba unghii elegante si frumoase de care sa se poata bucura mai multa vreme - echipa Janet Nails iti vine in ajutor cu o gama de pile de unghii profesionale cu diverse grade de abrazivitate pentru ca tu sa te poti bucura de un plus de eleganta si frumusete.

Dar ce te faci cand esti pusa in situatia de a alege singura pila de unghii potrivita pentru realizarea manichiurii dorite?

Astfel am decis sa scriem acest articol in care sa iti aratam cum sa alegi corect pila de unghii potrivita pentru manichiura ta cu scopul ca tu sa ai parte de o lucrare frumoasa si eleganta.

Pilele de unghii sunt cu mai multe grade de abrazivitate - ele arata cat de dura / fina este pila.

Este logic si de inteles ca pilele cu cifre de abrazivitate mai mari sunt mai fine si sunt recomandate pentru unghiile naturale.

Iar daca iti doresti manichiura pe unghii false alege pilele cu cifre inscriptionate pe ele care sa fie in jurul valorii de 60-80. Ele sunt mai dure si nu se vor rupe la contactul cu unghia.

Iata principalele categorii de pile in functie de abrazivitate:

 80- 100 au textura foarte aspra si zgrumturoasa.
* 120- 150 au suprafata aspra
* 180- 240 textura medie
* 400 suprafata fina
* 600 textura foarte fina

Daca vrei doar sa iti intretii unghiile iti recomandam pilele cu abrazivitate mai medie intre 180 si 200, iar daca iti doresti doar sa oferi un luciu unghiilor tale alege pilele cu texturi foarte fine.

Acum ca am aflat cum sa alegi pila de unghii potrivita haide sa afla cum sa alegi lacul de unghii ideal.

In primul rand, un lac de unghii se alege dupa culoarea pielii tale, personalitatea ta, ocazie sau sezon.

Culoarea pielii este un factor foarte important pentru a alege lacul de unghii -Janet Nails pentru ca acesta va acoperii unghia ta.

Daca ai o piele cu pigmant deschs - iti recomandam sa sa alegi nuante de lacuri mai inchis pentru ca ele vor crea un contrast.  Astfel culori precum cafeniu sau visiniu sunt ideale.

Dar daca pielea ta este mai bronazata alege un lac de unghii de culori portocaliu, orange, maro, rosu.

Acum, lacul se mai alege si dupa situatia sau evenimentul la care participi - daca mergi la intalnire de afaceri alege un lac de culoare neutra care sa nu atraga atentia celor din jur.
Pentru o manichiura cu adevarat reusita iti recomandam sa alegi o
lampa de unghii Janet Nails profesionala.

pila pile unghii lac lacuri manichiura