Cum sa fii fashion de 1 Decembrie in ie romaneasca?

A devenit un trend ca de Ziua Nationala a României sa purtam o ie traditionala. Oriunde ai petrece, alege o ie care sa te reprezinte si combin-o cu cele mai cool piese vestimentare din acest sezon. Cum 1 Decembrie se apropie cu pasi repezi, ti-am pregatit câteva tinute hot, cu care vei straluci si te vei simti mândra ca esti românca! Sezonul toamna-iarna este definit de îndrazneala, stralucire, texturi metalizate si imprimeuri etno. Un motiv în plus ca sa alegi o ie traditionala ANILU si sa o porti cu mândrie de Ziua Nationala!


Imprimeurile florale pot fi o alegere inspirata pentru Ziua nationala, chiar daca vei petrece in oras, alaturi de prieteni sau daca esti invitata la o petrecere. Alege o ie traditionala ANILU brodata manual cu motive florale si culori vii si scapa de monotonia combinatiilor de gri si negru, atat de intalnite in sezonul rece. Culorile vesele se potrivesc de minune atat cu o pereche de jeansi, cat si cu o fusta eleganta, din dantela.


Ie brodata manual Anilu motivul Trandafirul negru

Ie brodata manual Anilu motivul Trandafirul negru

Texturile metalizate sunt la mare cautare in acest anotimp. De ce sa nu alegi o fusta dintr-un material metalizat si sa o asortezi cu o ie traditionala ANILU pretioasa, brodata cu matase aurie? O tinuta deosebita, cu care vei starni invidia orcarei fashioniste si admiratia prietenelor!


Pentru un outfit glam rock cu adevărat deosebit, alege o ie tradiţională cu broderie fabuloasă, cusută cu negru şi roşu rubiniu şi pusă în valoare de inserţiile cu paiete aurii.  Accesorizeaz-o cu perechea preferată de bocanci cu ţinte şi cu o geacă biker din piele!


Ie brodata manual ANILU motivul Trandafiri Regali

Ie brodata manual ANILU motivul Trandafiri Regali

Combinaţiile alb-negru şi pantalonii de piele rămân vedete şi în acest sezon. Un motiv în plus ca să optezi pentru o ie tradiţională ANILU, brodată manual cu bumbac negru şi decorată cu un model deosebit. Lasă-ţi imaginaţia să te inspire pentru combinaţii elegante sau casual, indiferent dacă optezi pentru o ţinută office, cu pantaloni sau cu o fustă conică, sau pentru o ieşire seara, în de pantaloni de piele sau cu o fustă din dantelă neagră. Orice ai ales, nu ai cum să dai greş cu o ie românească autentică.

Dacă încă nu te-ai hotărât cu ce să te îmbraci de 1 Decembrie, mai ai timp să îţi alegi o ie tradiţională brodată manual exact ca odinioara, din zeci de modele deosebite, ce te aşteaptă să le descoperi in magazinul online www.anilu.ro

Ie brodata manual Anilu motivul Infinitului

Ie brodata manual Anilu motivul Infinitului

Rochie brodata manual ANILU motivul Bogatie

Rochie brodata manual ANILU motivul Bogatie

ie romaneasca ziua nationala ie traditionala