Te pregatesti de Revelion? Iata ce rochii de ocazie ieftine sa alegi pentru a straluci

Chiar daca inca nu ti-ai facut planuri de Revelion, cert este ca trebuie sa arati divin cu rochii de ocazie ieftine! Asadar, fie ca mergi la o petrecere sofisticata, fie ca ti-ai propus sa celebrezi noaptea dintre ani intr-un cadru mai restrans, asigura-te ca ai o tinuta speciala, care sa emane eleganta si rafinament. Iar pentru ca alegerea unei rochii superbe pare a fi din ce in ce mai grea in prezent, orienteaza-te catre sectiunea de rochii de ocazie ieftine in care sa stralucesti cu adevarat. Iata care sunt cele mai cautate piese vestimentare ale momentului pe care trebuie sa le ai neaparat in garderoba pentru o aparitie de neuitat!


Rosu iti poarta noroc

Nu trebuie sa fii o fire superstitioasa pentru a purta rosu de Revelion, caci aceasta culoare pasionala este favorita designerilor pentru sezonul de toamna-iarna 2018-2019. Se poarta rochii de ocazie ieftine in nuanta de rosu inflacarat, electrizant, care sa intoarca priviri si sa aprinda inimi. Daca te reprezinta, cauta astfel de rochii de ocazie ieftine, lungi sau scurte, in care sa atragi ca un magnet. Trebuie sa stii ca nici rosul mai inchis nu este de neglijat, mai ales daca esti o persoana conservatoare, care isi doreste sa fie o prezenta discreta la orice eveniment. Nu uita ca de Revelion ai voie aproape orice, prin urmare poarta aceste rochii de ocazie ieftine cu bijuterii somptuoase si pantofi eleganti.


Paietele, nelipsite de Revelion

In materie de rochii de ocazie ieftine, paietele sunt acel ceva care transforma o tinuta banala intr-un outfit de celebritate. Aceste accesorii stralucitoare cusute pe materialul rochiilor au facut furori si continua sa impresioneze gratie frumusetii lor inconfundabile. Ceea ce este si mai interesant este faptul ca acestea continua sa se reinventeze in atatea forme si culori, fiind in fiecare an optiunea ideala pentru noaptea de Revelion. Cel mai cautat model de rochii de ocazie ieftine ramane cel pe negru, intrucat are rolul de a subtia silueta si a da acel rafinament opulent pe care niciun alt articol vestimentar nu il poate oferi. Asadar, nu ezita sa te imbraci intr-o rochie cu paiete daca simti ca ai fost facuta sa stralucesti! Accesorizeaza acest model superb cu cercei lungi stil candelabru argintii si pantofi stiletto din catifea neagra.


Detaliile te innobileaza

Iti plac rochiile monocrome, insa simti nevoia de un element care sa sparga monotonia? Alege rochii de ocazie ieftine care contin volane, drapaje, broderii delicate sau orice alt detaliu menit sa iti evidentieze frumusetea. La mare cautare sunt volanasele mari in zona umerilor care confera o nota de gratie de care are nevoie orice lady. Vei fi ca o regina in noaptea de Revelion daca alegi sa o accesorizezi cu pantofi stiletto din glitter, o pereche de cercei clipsuri mari si un clutch extravagant in nuante metalice.



Daca inca nu ti-ai gasit tinuta ideala pentru Revelion, site-ul Mondris.ro te asteapta cu cele mai noi modele de rochii de ocazie ieftine in care sa te simti ca si cum ai pasi pe covorul rosu mai ceva ca un star. Descopera colectia impresionanta de haine menite sa te puna in valoare si sa scoata la iveala tot ce ai mai frumos!














rochii de ocazie ieftine Mondris.ro