Tot ce trebuie sa stii despre cumparaturile de haine online

In ziua de astazi, exista tendinta din ce in ce mai mare pentru cumparaturile realizate pe internet, mai ales in ceea ce priveste hainele, accesoriile si cosmeticele. Este un mod mult mai simplu, mai rapid si de cele mai multe ori, mai economic decat sa pierzi timpul prin magazine si sa nu gasesti ceea ce cauti. Avantajul de a cumpara haine online este acela ca poti vedea in cateva minute articole vestimentare, pe care de altfel ar fi trebuie sa strabati un mall intreg pentru a le cauta.

In orice caz, pe langa multele avantaje ale cumparaturilor de haine online, trebuie avuta mare atentie la unele detalii. Marimile pot sa difere de la un model la altul, uneori culorile arata altfel pe ecrane diferite si multe alte puncte pe care le vom atinge in cele ce urmeaza. Cu un pic de atentie si rabdare poti face de fiecare data, cumparaturi online de haine, rapid si sigur.

 Marimi si probat

Este de la sine inteles faptul ca, in ceea ce priveste cumparaturile online, nu putem sa probam hainele si exista riscul sa comandam marimi care nu ni se potrivesc. Dar poti sa-ti iei cateva masuri de precautie inainte. In general, la fiecare articol vestimentar exista in sectiunea de detalii sau intr-o sectiune generala a site-ului un tabel cu marimi pentru respectivele haine.

Citeste cu atentie masuratorile si compara-le cu propriile tale masuri, pentru a vedea daca intr-adevar marimea X se potriveste cu marime X pe care stii ca o porti in mod normal. De asemenea, nu uita sa iei in considerare inaltime modelului care poarta haina din imagine. O rochie mini pe un model de 1,80 m va fi aproape midi pe o femeie de 1,60 m.

 Imagini si culori

Inainte de a cumpara o haina de pe un magazin online recomandam sa te uiti la imaginea cu modelul pe cel putin doua device-uri diferite pentru a fi sigura ca este culoarea sau nuanta pe care o vrei. Este un sfat bun de urmat daca vrei sa compui un outfit in care ai nevoie de o culoare precisa. De asemenea, atentie mare la imaginile cu haine, care trebuie sa reflecte intocmai articolul vestimentar.

Exista destule site-uri indoielnice, care pun imagini preluate de pe internet, iar in realitate produsul este diferit. Cauta comentariile altor cumparatori sau viziteaza pagina de FB a magazinului, sa te asiguri ca este de incredere. Un loc cu recomandari bune si diversitate mare de produse este FashionSales, pentru haine si accesorii.

 Reduceri si promotii

Inainte de a achizitiona un produs la o presupusa promotie, cauta acelasi produs si pe alte magazine online, pentru a vedea daca reducerea este reala sau doar un instrument de marketing. Daca ai pus ochii pe o haina sau accesoriu la un pret mare si vrei sa fii sigura ca o prinzi la cea mai buna reducere, urmareste constant sa vezi cand pretul scade la cel dorit de tine.

De asemenea, este indicat sa urmaresti paginile de Facebook si Instagram a magazinelor online care te intereseaza, pentru ca de multe ori, fac promotii si concursuri exclusiv pentru clientii online. Este o oportunitate buna sa profiti la timp de un transport gratuit sau o promotie de peste 60%.

 Plata si transportul

Inainte de a comanda haine sau accesorii online este bine sa verifici timpul de livrare, mai ales daca ai nevoie de acel produs pentru un eveniment anume. De regula poti afla acest detaliu accesand paginile cu intrebari frecvente, transport sau livrari. Oricand poti suna la numarul de contact ca sa te asiguri ca produsele ajung la timp.

Plata se poate face cu cardul sau ramburs la primirea coletului. Plata cu cardul este rapida si la indemana, dar atentie la tipul de date solicitate si daca exista un sistem de siguranta implementat de catre magazin in momentul platii.

https://fashionsales.ro/
fashion moda reduceri magazin tendinte haine sales