Ceasul si brosa, doua accesorii versatile si atemporale!

Moda si trend-urile se schimba de la sezon la sezon si pe cat de mult ne-am stradui sa fim mereu in tendinte, nu sunt putine cazurile in care ceea ce se poarta la momentul actual nu ne reprezinta, nu este pe stilul nostru si nu ne dorim o astfel de piesa vestimentara sau accesoriu in garderoba noastra, ar fi pur si simplu bani cheltuiti degeaba. Fiecare trend in parte are ceva care ne surprinde si ne caracterizeaza, motiv pentru care ne achizitionam diferite produse, insa stilul personal este cel care dicteza de fiecare data si nu cumparam nimic la voia intamplarii.

Ne schimbam garderoba de la sezon la sezon si mereu ne cadorisim cu cate o piesa vestimentara noua, cu o pereche de pantofi pe care am pus ochii de ceva vreme sau cu cate o bijuterie stralucitoare care sa ne puna in evidenta frumoasele trasaturi. Ne achizitionam mereu ceva nou si parca ne simtim diferit atunci cand le purtam, insa fiecare dintre noi avem ceva preferat in garderoba noastra, o jacheta pastrata de mama pe care o purtam cu drag, o rochita pe care am purtat-o la un eveniment special pentru noi sau o bijuterie care semnifica ceva important, obiecte la care pur si simplu nu renuntam pentru ca au o insemnatate aparte. Dar pe langa toate acestea, exista doua accesorii pe care le purtam mereu si la diferite tinute, accesorii care nu si-au pierdut relevanta sau utilitatea indiferent de cate schimbari au avut loc in lumea modei.


Iata asadar care sunt cele doua accesorii versatile si atemporale pe care le purtam cu atat drag!


Ceasul de mana

Utilitatea unui ceas este evidenta, insa faptul ca acest accesoriu este atat de versatil si ca este o bijuterie care nu s-a pierdut in timp este un lucru demn de mentionat. Ceasul de mana este un accesoriu de o importanta aparte atat in garderoba feminina cat si in cea masculina si il purtam cu orice ocazie, fara teama ca nu ar fi potrivit. Gama de ceasuri de dama cat si cea de barbati se regaseste intr-o diversitate uluitoare de modele, de diferite culori, design-uri, cu pietre, cu curea metalica sau din piele cu diferite functii etc. incat este foarte usor sa alegem un model reprezentativ. Putem opta pentru un ceas intr-un model clasic, cu bratara metalica pe care il putem asorta atat la tinutele casual cat si la cele elegante, sau daca ne dorim ceva mai spectaculos, pentru barbati, un ceas cu curea din piele si cadran subtire, elegant este alegerea ideala, iar pentru femei, un ceas cu o bratara din margele sau cu model impresionant cu pietricele stralucitoare este alegerea perfecta.


Brosa din argint

Asemenea ceasului de mana, brosa este o bijuterie versatila si atemporala, este o bijuterie care se poate purta in diferite moduri si la diferite tinute, fie ele casual, office sau elegante. Aceste brose din argint le putem purta simplu pe reverul unei jachete, prinse pe esarfe, pe o panglica din catifea si purtate la gat, pe funditele-papion sau chiar si pe palarii. Asadar, aceaste bijuterii se pot purta in diverse moduri, iar utilitatea si frumusetea lor este de incontestat!

ceasuri dama brose argint Janette.ro