Parfumul Miraj revine pe piața din România după mai bine de jumătate de secol

După mai bine de 50 de ani de la lansare, parfumul Miraj revine pe piața din România, într-o formulă nouă, care evocă emoții trecute și inspiră posibilități infinite.


Emblemă a industriei de parfumerie românești de odinioară, Miraj a reprezentat pentru mulți români unul din puținele produse de lux la care aveau acces, Astăzi, brandul renaște complet și propune publicului doua noi formule semnate de Stéphanie Bakouche -  parfumier premiat și membru activ al Conservatorului Internațional de Parfumuri LOsmothèque Versailles.


Miraj Caramel este un parfum feminin din familia mosc-gurmand-floral, cu o intensitate de lungă durată, care îmbină note de caramel, patchouli și floare de tiare pe o bază de boabe de tonka, vanilie și foarte mult mosc. Această formulare senzuală, cu o doză considerabilă de mosc, face parfumul să se comporte diferit pe fiecare persoană, accentuând-ui unicitatea într-un joc al seducției.


Miraj Velur este o compoziție oriental-condimentat-ambrată, cu note de vârf picante de piper negru, bergamotă și chiparos asociate notelor de mijloc de șofran, coriandru, lemn de papirus și vetiver, pe o bază de ambră, rășini, piele, patchouli și lemn de cedru. Un parfum impardonabil, ultra masculin, ce reflectă o personalitate hotărâtă și puternică.


Caracterul distinctiv al noilor parfumuri este sublimat de un design minimalist și rafinat al sticluței, care evocă simplitatea recipientelor folosite de parfumier în laborator, reinterpretându-le într-un obiect de lux. Un omagiu adus creației parfumierului, prezentată într-un mod sincer și transparent.
Parfumurile Miraj Caramel și Miraj Velur fac parte dintr-o colecție restrânsă, disponibilă online pe www.miraj.ro

www.miraj.ro

Noile Parfumuri Miraj

Noile Parfumuri Miraj

parfum miraj brand romanesc parfum miraj miraj velur miraj caramel