Cum sa alegem lampa de unghii ideala

Este stiut ca orice doamna si domnisoara isi doreste sa aiba parte zi de zi de unghii elegante si frumoase care sa ii ofere incredere in sine si mai multa eleganta de care sa se poata bucura zi cu adevarat.

Dar din pacate din cauza programului incarcat, nu toate avem timp sa facem vizite la salonul de manichiura pentru a ne ingriji unghiile noastre. Astfel o alternativa buna este sa ne facem singure unghiile acasa si le ingrijim cu ajutorul unui gel de unghii bun Janet Nails si sa intarim astfel gelul cu ajutorul lampii uv.

Nu trebuie sa mergi la un curs de manichiura pentru a-ti ingriji singura unghiile ci ai nevoie de pricepere, indemnare si rabdare. Unghiile cu gel se obtin foarte bine cu ajutorul unei lampi uv de unghii Janet Nails care sa poate cumpara din magazinul nostru sau de pe site.

Dar ce faci cand nu stii cum sa alegi lampa uv potrivita pentru manichiura ta? Trebuie sa fi atenta la mai multe elemente si criterii care sa iti asigure ca alegi produsul potrivit pentru tine. Lampa uv de calitate iti ofera sansa sa usuci bine unghiile cand sunt date cu gel, are un temporizator cu multe trepte care sa iti permita sa obtii o manichiura eleganta si de calitate ridicata.

Daca vrei sa te apuci sa faci manichiuri la tine acasa pentru clientele tale, atunci cu siguranta ai nevoie de o lampa uv de calitate de la Janet Nails.

Cand vrei sa alegi lampa cu uv este bine sa ti cont de urmatoarele criterii:

1. Tipul de lampa

Stiai ca lampa cu uv are un rol de a fixa si de a usca lacul de unghii sau gelul cu uv pe unghie - iar ele sunt de 2 tipuri - cu bulb si cu LED.

Lampile cu bulb sau tub sunt foarte accesibile pentru orice doamna si domnisoara care isi doreste sa lucreze in acest domeniu beauty si sunt mai ieftine pentru ca ofera un randament crescut dar au o durata de viata mai scurta - de pana la 100 de ore. Dupa ce se arde acel bulb el trebuie sa fie schimbat pentru a relua procesul. Dar daca iti doresti sa alegi o lampa uv pentru salonul tau de manichiura alege lampa cu LED care este mai scumpa dar si durabila. In general acestea au o durata de viata de 20.000 de ore. Ea este mai rezistenta si ofera un timp de uscare scurt.

2. Puterea lampii este foarte importanta

Cand vine vremea sa alegi o lampa uv de calitate trebuie sa pui mare accent pe puterea ei, pentru ca sunt diverse lampi cu un singur tub care ofera o putere de 9w, dar si lampi cu 5 bulbi. Cu cat sunt mai multe tuburi cu atat mai mare va fi puterea acesteia, iar astfel unghiile se vor usca mai rapid. Media este intre 9w si 40w.

3. Timpul de uscare a unghiilor

Daca unghiile clientelor tale se vor usca mai greu, atunci clientele tale se vor plictisii si nu merita sa pierzi 5 minute la fiecare sedinta pentru cativa zeci de lei in plus ca economie.

Lampile profesionale de unghii au un timp de uscare de 30 de secunde per mana. Astfel o manichiura nu este atat de scumpa cand te gandesti la beneficiile lampii de unghii alese.
Te invitam sa descoperi si gama de lacuri de unghii - Janet Nails pentru a te putea bucura de manichiura de nota 10.
Daca vrei sa te bucuri de manichiura eleganta alege un gel uv profesional de la Janet Nails.

lampa uv unghii manichiura lacuri geluri