Vine toamna: iata ce haine pentru copii are nevoie prichindelul tau!

Calendaristic vorbind, toamna este doar la un pas distanta, iar o mamica grijulie se va ocupa din timp sa achizitioneze haine pentru copii, numai bune de mers la  cresa sau gradinita. Toamna este un anotimp pretentios, si este posibil ca in unele zile mai calduroase sa iti imbraci copilul mai gros si acesta sa transpire, iar in alte zile mai racoroase, cel mic sa poarte haine pentru copii prea subtiri, devenind vulnerabil la viroze. Tocmai din acest motiv, este foarte important sa fii atenta la prognoza meteo pentru a te asigura ca alegi hainutele potrivite, in functie de vremea de afara. In acest articol, iti oferim cateva sfaturi care te vor ajuta sa alegi cele mai simpatice haine pentru copii, ideale de purtat toamna.

Body-uri cu maneca lunga 
Sunt de departe cele mai potrivite haine pentru copii, mai ales daca puiul tau merge la cresa sau tocmai intra in grupa mica, la gradinita. Daca poarta inca scutec, body-ul este cel mai potrivit, mai ales ca schimbarea se va face rapid si usor. Ca sa nu mai spunem de faptul ca, un body ii mentine in permanenta spatele acoperit, protejandu-l de frig. Stim cat de important este ca hainutele celor mici sa fie confectionate din materiale de cea mai buna calitate, mai ales ca pielea acestora este foarte sensibila. Un body confectionat din bumbac este foarte confortabil si nu ii provoaca alergii. 

Pentru cresa sau gradinita, prichindelul tau are nevoie de haine copii practice, usor de imbracat si de schimbat, asa cum este acest body cu maneca lunga, prevazut cu capse plastifiate. Realizat din bumbac de calitate, moale si fin, acest body cu maneca lunga se poate purta direct pe piele sau chiar deasupra unui maiou. 

Hanoracul – preferatul micutilor
Gratie versatilitatii lor, toate hanoracele pentru copii de la Liloo pot fi purtate cu usurinta, atat de fetite, cat si de baietei. Fiind confectionat din bumbac moale si pufos, prichindelul tau se va simti foarte confortabil purtand acest hanorac simpatic. In acelasi timp, previne transpiratia excesiva. De asemenea, materialul lasa pielea sa respire si absoarbe umezeala. Acest hanorac este solutia perfecta pentru diminetile si serile racoroase. 

Helanca 
Atunci cand cumparam haine pentru copii si bebelusi, trebuie sa ne asiguram ca produsele achizitionate sunt de calitate, confortabile si rezistente in timp. Din acest motiv, o helanca confectionata din bumbac de la Liloo ii va oferi micutului tau confort termic, dar si libertate de miscare, in fiecare clipa. 

Chiar daca toamna poate fi imprevizibila si capricioasa, nu este deloc greu sa alegi haine pentru copii potrivite in aceasta perioada. Intra pe Liloo.ro si alege body-uri cu maneca lunga sau helanci colorate, salopete cu pantalonasi lungi si botosei, hanorace cu imprimeuri haioase, pijamale pufoase extrem de calduroase,  numai bune de purtat la gradinita sau cresa. 
De ce sa pierzi timp pretios alergand prin magazine, in speranta ca vei gasi cele mai bune oferte? Profita acum de reducerile existente la haine pentru copii de la Liloo si primesti, direct la tine acasa, produsele preferate! Bucura-te impreuna cu cel mic de o toamna frumoasa!

haine copii Liloo Liloo.ro