Various Brands a deschis un nou magazin în Shopping City Buzău

Various Brands, retailerul național cu articole sport, a deschis cel de-al 19-lea magazin pe data de 9 august 2019, în Shopping City Buzău. Iubitorii de mișcare și activități sportive se pot răsfăța cu o selecție impresionantă de itemuri sport de la branduri renumite din domeniu, precum Nike, ADIDAS, Puma, Reebok, New Balance, Converse și multe altele.

Suntem foarte încântați să deschidem un nou magazin în centrul comercial proaspăt modernizat Shopping City Buzău. Cercetând piața din Buzău, am observat afinitatea locuitorilor pentru branduri sport renumite și produse de calitate. Deschiderea noului magazin Various Brands a venit și ca răspuns la preferințele oamenilor, a declarat co-ownerul Bogdan Nania.

Pasionații modei street style cu influențe sporty și, mai ales, iubitorii sneakerșilor de orice fel sunt așteptați într-un nou magazin pregătit special pentru nevoile și pasiunile lor în materie de fashion. Mai mult, multi-brandul cu articole sport încurajează un stil de viață activ și crearea de experiențe sportive memorabile, așă că fanii sportului practicat de performanță sau de plăcere se pot bucura de cele mai bune echipamente, indiferent de activitățile sportive alese.

Ne bucurăm că putem satisface plăcerea pentru sport și un stil de viață sănătos a locuitorilor din Buzău. Deși avem și shop online, cred cu tarie că magazinele din zona offline încă au potential în România, mai ales în sfera pantofilor, unde aspectul trebuie completat de confortul și alegerea mărimii potrivite. Experiența de shopping în magazin poate fi mai plăcută!, a completat co-ownerul Nicolae Popa.

Produsele disponibile în noul magazin din Buzău sunt selectate în funcție de trendurile actuale și, desigur, după preferințele publicului. De la sneakerși cu iz urban și itemuri sporty confortabile, până la pantofii special concepuți pentru a atinge cele mai bune rezultate în sport, toate poartă garanția calității unor articole originale ale marilor branduri.

În magazinul Various Brands din Shopping City Buzău, cei care iubesc să facă mișcare sau doar preferă ținutele comode pot alege dintr-o multitudine de modele, dedicate întregii familii.

 

 

 

 

***

Various Brands este un multi-brand național prezent pe piață din 2007, evoluând treptat cu noi și noi locații în București și alte 14 orașe din țară. În prezent, sunt 19 magazine Various Brands în Mega Mall București, Sun Plaza București, Park Lake București, Shopping City Râmnicu Vâlcea, River Plaza Mall Râmnicu Vâlcea, VIVO! Shopping Pitești, Shopping City Galați, Electroputere Parc Craiova, Shopping City Târgu Jiu, Shopping City Ploiești, Brăila Mall, Shopping City Piatra Neamț, Focșani Mall, Severin Shopping Center, City Park Mall Constanța, Iulius Mall Succeava, Shopping City Sibiu, Centrul Comercial Alba Mall și Shopping City Buzău.

Various Brands, your #sportexperience!

various brands shopping city buzau various brands buzau magazin various brands