Tu stii ce lenjerie de dama vrea iubitul tau sa porti in dormitor?

Purtata zilnic ca un obiect vestimentar absolut necesar, lenjeria intima poate deveni un accesoriu extrem de sexy in dormitor. Desi esti tentata sa o folosesti doar pentru a-ti acoperi partile intime, ca femeie ai putea sa o incluzi in arsenalul tau de seductie, mai ales daca esti intr-o relatie de cuplu. In functie de dorintele partenerului, poti alege o lenjerie de dama potrivita, care sa iti puna in valoare atuurile feminine si sa te ajute sa devii mai seducatoare ca oricand. Daca nu stii ce gandeste barbatul tau, iata cateva indicii legate de lenjeria cu care sa il dai peste cap! 

Te vrea sexy 
Ai crede ca o lenjerie de dama nu are puterea de a te face sa te simti irezistibila, dar te-ai gandit vreodata ca poate nu porti modelul potrivit? Afla ca barbatii vor in dormitor o femeie care stie cum sa isi puna in valoare trupul si formele apetisante printr-o lenjerie incitanta. Asadar, data viitoare cand te pregatesti de o noapte fierbinte alaturi de sot sau iubit, alege sa i te infatisezi imbracata intr-o lenjerie de dama din dantela, care sa iti invaluie trupul in transparente subtile si captivante. Mizeaza pe baby doll-uri fine de culoare neagra, chemise-uri feminine rosu aprins sau seturi de lenjerie de dama in care sa te simti mai atragatoare ca niciodata. 

Isi doreste sa il surprinzi 
Cu timpul, monotonia intr-un cuplu este inevitabila, asa ca pentru a incerca sa o combati cea mai buna arma a ta este insasi lenjeria intima. Daca pana acum iubitul tau obisnuia sa te vada imbracata numai in piese de lenjerie de dama clasice, incearca sa ii oferi, de aceasta data, o imagine spectaculoasa care sa dezvaluie o alta latura a personalitatii tale. Cucereste-l cu o lenjerie de dama noua, in care nici macar tu nu te-ai vedea imbracata. Ce ai spune de un corset sexy si o pereche de dresuri cu portjartier ascunse sub rochia ta preferata? Cu siguranta partenerul tau va ramane fara cuvinte! 

Ii place tot ce e mulat 
O lenjerie de dama mulata iti va scoate formele in evidenta, iar barbatii adora acest lucru. Nu numai ca le place sa vada, dar mai ales sa simta cum materialul fin si placut la atingere imbraca fara cute formele voluptuoase ale unei femei. Asadar, daca vrei sa aprinzi flacara pasiunii in cuplu, ademeneste-l cu o lenjerie de dama incredibil de sexy pe care sa si-o aminteasca mereu. Spre exemplu, ce ai zice de un body din catifea sau dantela cu un decolteu ametitor? Iubitul tau nu isi va mai lua mainile de pe tine! 

Adora sa te priveasca 
Barbatii pot fi stimulati vizual foarte usor, iar o lenjerie de dama potrivita ii poate aduce in extaz atunci cand vine vorba de partenera. Daca simti ca a venit momentul ca iubitul tau sa te descopere in totalitate, suprinde-i simturile printr-o lenjerie provocatoare pe care sa nu o dai jos imediat. Lasa-l sa te admire, sa te atinga si sa iti sopteasca la ureche cat esti de frumoasa. Aminteste-ti ca cheia unui cuplu fericit consta in modul in care aleg partenerii sa se apropie unul de celalalat in intimitate. 

Daca vrei sa iti condimentezi noptile de cuplu, alege o lenjerie de dama potrivita de pe site-ul Just4Girls.ro. Aici vei gasi cele mai sexy modele de lenjerie intima pe care partenerul tau si-ar dori sa le imbraci in fiecare seara!  






lenjerie dama Just4Girls.ro