Top tendinte ce revin in moda in 2020

Uneori, cand ne uitam la cele mai noi tendinte in moda sau privin tinutele starurilor, tindem sa devenim un pic prea exigente. Adevarul este ca nu exista atat de multe inovatii in moda, pe cat am crede. Florile, de exemplu, domina in fiecare primavara, mai putin in 2020 cand nu le mai regasim atat de usor cum ne-am fi asteptat.

Asta pentru ca in 2020, revin in voga unele din cele mai interesante stiluridin anii 60, 70 si 80. Esti gata sa porti topuri crosetate, sa imbratisezigulerele extra si sa iti umpli dressingul cu o multime de piese vestimentare cu buline?

Se pare ca propunerea designerilor pentru anul 2020 are in centru distractia. Putem sa ne distram mai mult in compunerea tinutelor. Iata unele din cele mai interesante tendinte ce vor fi pe val in 2020.

Imprimeuri florale psihedelice

Sigur, clasic si feminin, imprimeul floral este cool si in 2020, dar nu asa cum te-ai astepta. Este putin regandit. Optiunile vor fi pline de culori stralucitoare, vibrante si vor parea mai abstracte, oferind tinutele un aspect nou.

Genti impletite

Sunt din paie. Si nu sunt doar pentru plaja. Materialul le face usor sa purtat pe timp de vara si vei constata ca sunt la fel de versatile ca orice ghiozdan vechi caer se asorteaza bine cu hainele si blugii tai.

Cusaturi crosetate

Acest stil aduce in prim plan o idee din anii '60, putin modificata. Topurile si rochiile cu design crosetat sunt o modalitate excelenta si draguta de a incorpora culori in tinuta ta, indiferent daca alegi sa le porti cu un tricou sau direct pe piele.

Denim

Blugii evazati revin in forta in anul acesta. Poti investi cu incredere intr-o fusta din denim cu lungime pana la genunchi, pe care o poti asorta cu tricouri, botine si cizme inalte.

Gulere exagerate

Din cand in cand, diferite stiluri de gulere revin in prim planul tendintelor. Asa se intampla in 2020, cand se poarta gulerele exagerate. Versiunea anului e cat se poate de clara si va oferi tinutelorpropuneri de stratificare sub bluze si pulovere.

Camasi slim fit

Acest stil de camasa arata destul de elegant mai ales atunci cand o asortezi cu o fusta sau un pantalon, cu detalii contrastante in jurul gulerului.

Genti retro

Decupajele geometrice, pieile de caprioara, dungile si elementele tesute - revin in trend in 2020. Cu cat par mai desprinse din dulapul mamei tale, cu atat sunt mai potrivite pentru anul acesta.

Buline

Acest imprimeu cu buline poate fi destul de capricios si iti poate sari pur si simplu in fata, dar asta nu inseamna ca nu poti fi stilata cu o rochie cu buline. Articolele vestimentare solide vor ajuta la o buna echilibrare vizuala si poti incerca sa combini bulinele cu dungi si chiar cu imprimeuri zebra (daca indraznesti asta).

Costume lejere

Uita de articolele vestimentare rigide, mulate si structurate. In schimb, opteaza pentru articole de imbracaminte largi si supradimensionate, pentru ca acestea sunt tendintele pentru anul 2020. Tricourile si adidasii vor seta un vibe relaxant, in timp ce asocierea cu un sutien si o pereche de tocuri te poate ajuta sa obtii un aspect sexy, ca de diva.

Pantaloni scurti

Acesta este unul din trendurile de baza in 2020. A venit momentul sa imbraci pantaloni scurti si sa-i combiti intr-o multitudine de stiluri. Testeaza si vezi ce ti se potriveste mai bine.

Acum ca ai aflat cele mai noi tendinte de moda pentru anul 2020, poti trece la treaba, la organizarea si imbunatatirea garderobei tale. Intra pe foxi.ro pentru mai multe idei si sugestii vestimentare.

moda tendinte haine