Tencuiala decorativa perfecta pentru interiorul si exteriorul casei dumneavoastra



Produsele pe care le utilizam atunci cand dorim sa redecoram sau sa renovam trebuie sa fie intotdeauna de cea mai buna calitate iar materialele din care sunt concepute trebuie sa fie cat mai ecologice, pentru a nu ne expune corpul la diferite substante daunatoare sanatatii noastre. 

Compania noastra a dezvoltat o gama inovativa de tencuiala decorativa YAYA perfecta pentru a schimba aspectul interior al casei dumneavoastra deoarece la baza compozitiei stau proprietati netoxice si ecologice pentru a proteja sanatatea umana, avand in vedere ca se aplica intr-un mediu in care va petreceti timpul cel mai mult. 

Un alt avantaj al gamei de tencuiala decorativa YAYA este dat de posibilitatea dublei utilizari, atat pentru decorari interioare cat si exterioare. Astfel, puteti apela cu incredere pentru utilizarea produsului la lucrari de finisare exterioare deoarece orice cantitate de tencuiala decorativa are putere mare de acoperire si o rezistenta ridicata la intemperii. 

In ceea ce priveste pretul, trebuie sa stiti ca intreaga gama de tencuiala decorativa YAYA se gaseste la preturi de fabrica, in magazinele proprii, fara alte adaosuri pe care intermediarii le-ar fi adaugat. Din acest motiv veti fi cu siguranta satisfacut de pretul avantajos al gamei de tencuiala decorativa YAYA si de paleta variata de nuante din care puteti alege, in jur de 1500. 

Mai multe detalii despre pretul produselor de tencuiala decorativa aflati accesand adresa de internet: www.tencuialadecorativayaya.ro iar in cazul in care mai aveti intrebari ni le puteti adresa contactandu-ne la numerele de telefon: 0722519633; 0729011468



tencuiala tencuiala decorativa tencuiala yaya adeziv adeziv decorativ