coaching4STARS- Acum poti sa rezolvi orice problema si sa depasesti orice obstacol!

“Avand in vedere perioada critica pe care ne straduim sa o traversam nici nu este de mirare ca multe persoane au senzatia ca si-au piedut orientarea. Din pacate nici stirile pe care le aflam zilnic nu sunt tocmai imbucuratoae si astfel nelinistea, teama si incertitudinea cu privire la viitor se accentueaza. De regula atunci cand trecem prin momente dificile apelam la cunostinte sau persoane dragi noua in speranta ca acestia ne vor ajuta sau sprijini in vreun fel. Insa in momentul in care aceste persoane se afla la randul lor in imposibilitatea de a ne ajuta, situatia in care ne aflam capata conotatii chiar dramatice, barierele devin imposibil de trecut si ne trezim blocati intr-un labirint din care nu stim cum sau daca putem iesi”,  afirma Coach Laura Morar.

“Continuand sa te invarti in acelasi cerc si facand aceleasi lucruri fara niciun fel de exceptie, cu siguranta ca nu vei obtine rezultate diferite. Uneori e nevoie de o schimbare totala de perspectiva pentru a solutiona o situatie dificila. Dar in experienta mea de coach am constatat ca, de cele mai multe ori, o modificare aparent nesemnificativa a unor comportamente sau a perceptiei mentale asupra problemei produce efecte spectaculoase.”, continua Coach Laura Morar.

“Un coach dispune de nenumarate instrumente de lucru care produc efecte vizibile intr-o perioada relativ scurta de timp. In ultima perioada persoanele cu care am avut placerea sa lucrez isi doreau schimbari sau transformari rapide si fundamentale. Tocmai de aceea in  90% din cazuri am utilizat Core Transformation (Transformari Esentiale) ca si instrument de lucru”, declara Coach Laura Morar.

“Extrem de profund, asa cum se sugereaza si denumirea, acest proces produce schimbari esentiale in viata unei persoane. Intr-o maniera aproape spectaculoasa inlatura orice fel de blocaje si obstacole pana atunci insurmontabile, transforma anumite convingeri limitative in convingeri potentatoare, flexibilizeaza comportamente, tipare de lucru, dar mai ales tipare mentale.”, evidentiaza  Coach Laura Morar.

“In functie de ritmul de lucru al fiecarei persoane, procesul de Core Transformation poate dura intre 2 si 4 ore.  Ca de obicei, la finalul fiecarei sesiuni de lucru ,imi intreb clientii care este prima impresie. Raspunsurile sunt extrem de variate: tulburator, profund, incredibil cum nu am vazut pana acum anumite lucruri, acum stiu, de abia astept sa ma apuc de treba etc. Fiecare proces de Core Transformation este urmat de o sesiune de follow-up si poate cea mai frumoasa afirmatie pe care am auzit-o de la o persoana care a trecut prin acest proces a fost: Am senzatia ca in sfarsit m-am trezit! Stiu incotro ma indrept.”, declara Coach Laura Morar.

Ca si process, Core Transformation poate fi utilizat pentru a initia si imbunatati oricare aspect al vietii unei persoane: cariera, implinire personala, comportamente, abilitati si competente, relatii etc. Practic faciliteaza sau potenteaza dezvoltarea fiintei umane pe oricare sau pe toate cele patru planuri: fizic, mental, emotional si nu in ultima instanta spiritual.

Credo coaching4STARS: “ Daca as fi facut in viata mea toate schimbarile necesare as fi  deja un om de succes. Daca insa nu am ceea ce imi doresc, atunci va trebui sa ma schimb pentru a-l obtine.”

coaching cariera excelenta performanta succes afaceri