invitatii nunta

Una dintre primele consideratiile pentru un cuplu care planifica o nunta este tipul de invitatii pe care il vor folosi pentru a informa oaspetii lor despre ocazie memorabila. Cu toate acestea, cum Si cnd ncepe procesul de invitatie la nunta?
Primul tip de invitatie de nunta a fost de fapt a anuntat, din gura n gura, nainte de zile de imprimare Si Internet. n timpul secolului 12, crainicul oraSului anunta nunti pentru toata lumea n pentru cei din raza auditiva. Un crainic de oraS erea platit sa stea pe colt Si anunta Stiri de zi cu zi, la fel ca reporteri la televiziune astazi. Ca urmare a eforturilor de crainic al oraSului, toata lumea din raza auditiva este invitat sa mparta nunta cu mireasa si mirele - imaginati ncercarea de a obtine o evidenta cu numar de invitati pentru acel eveniment?
Primele invitatii scrise au fost facute n timpul Evului Mediu din Europa, de catre calugari. Din cauza Ciumei, ratele de alfabetizare au fost foarte mici Si numai nobilimea si calugarii au avut ocazia sa nvete sa citeasca Si sa scrie. Nobilimea nstarita care dorea sa se casatoreasca fiii Si fiicele lor plateau sume incredibile de bani pentru calugari care fabricau invitatii de nunta manual pentru a anunta ziu speciala.
Calugarii au nvatat arta caligrafiei Si a fost apreciata aceasta abilitate decorativa. Atunci cand invitatiile erau complete, livrarea la clientii potentiali se facea de un curier calare. In timpul Evului Mediu, stema (pecetea domneasca) a fost, de asemenea, dezvoltata ca raspuns la necesitatea de a identifica o persoana Si aceaste steme personale au fost adesea aplicate la lucrari importante, cum ar fi invitatii de nunta create de calugari.
Prin anii 1600, placa de metal gravata a fost inventata, este acelaSi proces folosit astazi. Ca urmare a placii de metal gravata, invitatiile inscriptionate pe suport de hrtie au devenit populare. Dupa ce procesul a fost finalizat, o foaie de hrtie ar fi plasat pe partea de sus a gravurii, astfel nct nu se pata - aceasta este acelaSi calc pe care il vedeti lasat n interiorul invitatii de astazi.

n secolul al optsprezecelea, invitatiile de nunta, de asemenea, au fost publicate n ziare. n Tara Galilor, scrisori de cerere de oferte au fost expediate pentru a lasa oamenii sa Stie despre viitoarele nunti. Mai mult, indienii utilizau efectiv semnale de fum cuplat cu o inscriptie pe scoarta de mesteacan pentru a anunta nunta ce urma.

Ca umrmare a cresterii alfabetizarii, mai multe persoane au fost capabile sa citeasca Si sa scrie. Ca rezultat, un numar tot mai mare de oamenii au nceput sa trimita invitatii de hrtie pentru a invita oamenii la festivitatile nuntii lor. Invitatiile de nunta au fost creat in secolul 19 ca urmare a dezvoltarii de maSini, care a facut trimiterea de invitatii de nunta de hrtie Si mai populare. Sistemul poStal a fost, de asemenea, creat Si folosit pentru livrarea acestor invitatii, Aceste metode de livrare a ncurajat utilizarea plicului dublu pentru a proteja invitatia de a fi murdarita sau deteriorate pe ruta. DeSi metodele de livrare de azi sunt mai curate Si mai fiabile, utilizarea unui plic dublu a ramas o traditie pentru invitatiile de nunta formale.
n ciuda multor evolutii de-a lungul secolelor a invitatiilor de nunta , cel mai popular Si social acceptat mod de a invita oaspeti este prin utilizarea invitatii clasice de hrtie, care sunt alese cu grija reflecta spiritul evenimentului. Frumusetea unei invitatii de nunta traditionala ramne de neegalat.
www.cataloginvitatii.ro

invitatii nunta alegere invitatii text invitatie nunta invitatii nunta ieftine wedding invitation